Reality-babe i chok over venindes svigt

Nogle venskaber er ikke værd at holde på.

Reality-baben Fie Maria Krügermejer, der har deltaget i både 'Paradise Hotel', 'For lækker til love' og 'Tattoosalonen', har haft en turbulent måned. For et par dage siden skrev hun i et Facebook-opslag, at en såkaldt 'veninde' havde stjålet hendes pels og flere af hendes designertaske og angiveligt ikke ville give Fie Maria dem tilbage. Kontroversen kom af, at Fie skyldte veninden et par tusinde kroner, men for at få sine ting tilbage, krævede veninden nu 14.000 kr. Det fik Fie til at kontakte en advokat, som heldigvis har hjulpet hende på rette kurs: - Min advokat gav mig gode råd, og jeg skulle have fat i fogedretten, der skulle hjælpe med at inddrive mine ting. LÆS OGSÅ: CHOK: Er ‘Paradise’-par ved at bryde op? - Men jeg fik dem i forgårs, fortæller Fie Maria Realityportalen. - Nadja hentede dem for mig, da jeg var på arbejde. Og jeg skulle have dem, inden hun ændrede mening igen. Jeg fik mine ting tilbage, fordi hun blev ædru og kom ud af hendes rus og nærmest ikke kunne genkende sig selv. Hun ville mødes og snakke, men jeg har intet at tale med hende om længere.
LÆS OGSÅ: Mascha Vang i chok efter lejlighedskøb: Fremmed mand flytter ind

Mente ikke, jeg var fair

Fie mangler dog stadig at få to ting tilbage, men hun tvivler på, det kommer til at ske: - Jeg gav hende de 3000 kr. jeg skyldte hende, selvom hun ikke burde få en krone med den opførsel, hun lagde for dagen. Først bagefter opdagede jeg, at jeg mangler to ting. Så nu må vi se, om jeg nogensinde ser dem igen. LÆS OGSÅ: UH! Få et eksklusivt smugkig på den nye sæson ‘Ex on the Beach’ LÆS OGSÅ: Knuste hjerter på ‘Paradise’: Det var bevidst Og der er da også en særlig grund til, at den såkaldte 'veninde' var kommet i besiddelse af alle Fie Marias dyrebare ejendele: - Jeg havde lagt nogle ting af værdi hos hende, fordi jeg har flyttet lidt rundt fra sofa til sofa, så jeg stolede på hende. Men det var tydeligvis en kæmpe fejl. Og jeg brugte tid og spildte ressourcer på at snakke med politi og advokat. Folk overrasker mig hver dag.
- Hun mente, jeg var uretfærdig og ikke tog hensyn til hende og de ting, der er sket i hendes liv. Sagen er, at jeg i tre uger har kæmpet for at få mine ting, så til sidst bliver man presset. Det tog ikke mere end 10 minutter at hente mine ting, så når man har spurgt hver dag i 3 uger, bliver man træt. Men jeg skal ikke have mere med hende at gøre. Ved ikke, hvad vi skulle tale om. LÆS OGSÅ: Endeligt opgør: Janni og Amalie i møde med konfliktmægler