Jonas og Morten om tv-deltagelse: Vi var bange hver dag

Morten og Jonas var rædselslagene, dengang de deltog i 'Stjerner på vippen'. Og så synes de også, at deres medkonkurrenter var lidt af nogle snydepelse.

Morten Spangsvig og Jonas Hausted Peitersen kender vi i særdeleshed fra TV3 og Viaplay-programmet 'Tattoo Salonen', hvor både kendte og ikke kendte mennesker kiggede forbi The Old Barbershop for at blive tatoveret.

LÆS OGSÅ: Så du det? ‘Landmand søger kærlighed’-Claus fik nok

Men tilbage i 2013 var Morten og Jonas med i endnu et TV3-program, nemlig 'Stjerner på vippen', hvor kendte mennesker i par dystede i, hvem der kunne lave de flotteste udspring både solo og synkront.

Sophie Lassen-Kalke og Adam Duvå Hall var værterne på 'Stjerner på vippen'

Sophie Lassen-Kalke og Adam Duvå Hall var værterne på 'Stjerner på vippen', som blandt andre også Oliver Bjerrehuus, Claudia Rex og Amin Jensen deltog i (Foto: TV3)
Sophie Lassen-Kalke og Adam Duvå Hall var værterne på 'Stjerner på vippen', som blandt andre også Oliver Bjerrehuus, Claudia Rex og Amin Jensen deltog i (Foto: TV3)

Bange hver dag

I andet program stillede Morten og Jonas op i udspringskonkurrencen. Desværre fik de lavest point af dommerne og endte i et omspring, som de tabte, og dermed røg de ud af programmet.

LÆS OGSÅ: Morten & Jonas afslører: Den mest kendte, vi har tatoveret

Så selvom det var en kort fornøjelse, og selvom Morten og Jonas bestemt gerne vil lave mere tv, så ved de, at det i hvert fald ikke skal være i stil med 'Stjerner på vippen', hvis de skal på skærmen igen.

- Jeg kan ikke svømme, og Jonas er højdeskræk, så lige de to kombinationer med vipper og vand, det var sgu bare dårligt. Det var ikke så nemt, og det gjorde mega ondt. Man tror ikke, det gør ondt, men hvis du hopper 30 gange fra 1 meter vippen og lander på ryggen eller på lårene, så gør det bare ondt til sidst. Så vi var blå i to måneder i træk - og bange hver dag, forklarer Morten med et grin.

TV3 samlede de flotteste spring i programmet, og her nåede Jonas altså med, som du kan se i videoen herunder.

LÆS OGSÅ: Caroline Wozniackis svigermor afslører: De får et smukt barn

Gør det ikke igen

Heller ikke Jonas med sin højdeskræk var videre begejstret for at deltage i udspringskonkurrencen.

- Jeg synes ikke, det var sjovt. Der ville jeg hellere være udenfor end indenfor i svømmehallen. Ej, det var en sjov oplevelse, men det var ikke så rart. Det er jo ikke sjovt at være bange, forklarer han.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’-babe flytter sammen med tv-stjerne

Men på trods af de uhyggelige og udfordrende spring, så var det ikke kun en sur tjans at deltage i 'Stjerner på vippen' for de to 'Tattoo Salonen'-herrer.

- Det var skægt, og vi mødte nogle søde mennesker og fik nogle gode venner. Så jeg ved ikke, om jeg fortryder, at jeg var med, men jeg gør det ikke igen i hvert fald, griner Morten.

Herunder kan du se en rimelig frygtløs mand - han vil nemlig have tatoveret sin penis. Artiklen fortsætter efter klippet.

LÆS OGSÅ: WUHU! Se de første klip fra ‘Gutterne på kutterne’

Snydepelse!

I 'Stjerner på vippen' konkurrerede kendisserne i par, hvor Morten og Jonas selvfølgelig var sammen. De skulle dyste mod bokseren Patrick Nielsen og racerkøreren Casper Elgaard, 'Vild med dans'-danserne Claudia Rex og Karina Frimodt, samt skuespiller Carla Mickelborg og komtesse Josephine af Rosenborg.

LÆS OGSÅ: Havde du set den komme? Så meget engagerer Philip sig i Simones graviditet

Og det var faktisk også lidt snyd, synes Morten og Jonas.

- Dem, vi konkurrerede imod, var jo faktisk alle sammen nogle snydepelse, som faktisk var dygtige og nogle sportsfolk. "Åh, se mig, jeg er bange for højder", og så springer de ud fra 10 meter-vippen i et Supermand-spring, come on, så er du ikke bange for højder, griner Morten.

Herunder kan du se hele videoen, hvor Morten & Jonas svarer på spørgsmål fra Realityportalens læsere

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-deltager måtte alligevel melde fra: Jeg tudbrølede

LÆS OGSÅ: Efter voldtægtsanklager: Derfor dropper Türker søgsmål