Foto: Facebook/Privat
Foto: Facebook/Privat

Susan K er chef for ny burgerkæde

Store burgere og lækre drinks, det er opskriften på 'Hot Buns' nye koncept, som har Susan K i spidsen.

I dag åbner Susan K op for Aarhus' nye restaurant 'Hot Buns', hvor hun skal agere restaurantchef. Konceptet er klart. Der skal serveres eksklusive burgere, lækre drinks og kolde fadøl til rimelige priser. Selv om reality-stjernen er vant til at stå på den anden side af baren, når hun fester løs med sine reality-kollegaer, ser hun alligevel frem til at skulle optræde i en mere seriøs rolle.

- Jeg elsker at have travlt. Jeg er en knokler, så jeg glæder mig til at sætte pigerne i sving, griner Susan K til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Camilla Sophia: Liam er en fantastisk storebror

Dejligt med job

Den lækre reality-babe har siden februar 2012, hvor hun søgte dagpenge, knoklet for at finde et job - og i den forbindelse røg der en ansøgning af sted til restauranten 'Hot Buns'.

- De har så beholdt ansøgningen og kontaktede mig i december og spurgte, om jeg stadig var interesseret i et job. De skulle bruge en med et stort netværk og tjenererfaring, og jeg har jo otte års erfaring. Så det er superfedt, at man endelig får chancen som chef, slår en glad Susan K fast.

Tid til kæresten

Og selv om den populære reality-stjerne ved, at hun får mere end travlt den kommende tid, så er Susan K fast indstillet på, at der stadig skal være tid til hyggestunder med kæresten.

- Der skal være tid til kæresten. Han betyder meget for mig, og han kommer også til at tage et par vagter dernede i starten. Men ellers plejer vi at sove sammen stort set hver dag, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-værten viste kæresten frem

Mangler bartendere

'Hot Buns' holder reception i eftermiddag klokken 16.00, hvor det for alvor går løs. Til trods for, at Susan K allerede har ansat 12 værtinder og 4 bartendere, så mangler hun stadig folk.

- Jeg har ansat Melissa fra 'Paradise Hotel', Sofie Baxter fra 'Fristet' og 'Divaer i junglen' samt Charlotte Holck, som er veninder med Putte fra 'Singleliv', så der bliver masser af kønt at kigge på, siger Susan K og fortsætter:

- Men jeg mangler stadig flere mandelige bartendere, så hvis folk vil være en del af teamet, skal de endelig skrive til susan@hotbuns.dk, eller kigge forbi til vores reception. Der vil både være presse og kamerahold, siger reality-baben.

LÆS OGSÅ: Putte: Jeg afslører min hemmelighed

Spis en burger med reality-stjernerne

Derudover gæster en masse andre reality-stjerner også 'Hot Buns' i eftermiddag.

- Stolle, Martin, Nicklas, Türker, Michael Lange, Maria Hylleberg, Flotte Fyr og Fissan kigger også ned, afslører Susan K.

Så hvis du vil have en snak med reality-deltagerne og samtidig få stillet den værste sult, så åbnes dørene klokken 16.00. Det foregår i Mejlgade 12 i Aarhus.

Læs mere om 'Hot Buns' lige her.

LÆS OGSÅ: Steven: Vi glemmer konsekvenserne

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.