Stjernedrys: Luccas 'X Factor'-drøm gik i opfyldelse

Den 15-årige deltager fra Aalborg har hele livet fulgt talentkonkurrencen på tv, og nu står hun der pludselig selv.

Siden hun var helt lille, har 15-årige Lucca hvert år glædet sig til at se de nye sæsoner af 'X Factor'. Og en drøm om at blive sanger kom hun et skridt nærmere, da hun fredag aften lykkedes med at komme gennem nåleøjet ved 5 Chair Challenge. Ja, dommerne var faktisk fuldstændig vilde med hende.

- Det er det ultimativt bedste, jeg har hørt, sagde DJ Martin Jensen, mens Blachman lagde vægt på den gode smag, hun præsenterede.

LÆS OGSÅ: Vidste du det? Denne ‘Ex on the beach’-deltager har været med i ‘X Factor’

- Du er dødcharmerende, og jeg er vild med din stemmes afslappethed. Der mangler måske noget dynamik, men du har en lyd. De 15-årige styrer i aften, lød det fra Oh Land, der gav hende en stol.

Og teenageren fra Aalborg kunne ikke have ønsket sig det bedre.

- Det var en vild oplevelse, og jeg har i mange år håbet på den chance, siger hun til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Efter 'Løvens Hule': Er flyttet ind hos Jesper Buch

Lucca 'X Factor' (Foto: Lasse Lagoni)
Lucca 'X Factor' (Foto: Lasse Lagoni)

Gennem snart fem år har hun gået til solosang, og hun skriver sin egen musik. Derudover er hun begyndt at øve guitar og spiller i et band med nogle drenge fra sin klasse i den lokale fritidsklub.

- Mit mål i livet er at blive en kendt sanger, erklærer Lucca videre. Den drøm har dog affødt smådrillerier i skolen, fordi den måske afviger lidt fra normalen hos den gennemsnitlige teenager.

LÆS OGSÅ: WOW! Kendisser raser over Martin Jensen

- Folks små kommentarer, når jeg f.eks. gerne vil være sanger eller noget om min figur. Det føles ekstra hårdt – måske fordi jeg er så sensitiv, erkender Lucca, der dog ikke vil gå på kompromis med at være anderledes, fordi hun har valgt at forfølge en karriere som sanger.

- Da jeg var 11-12 år gammel, var jeg ligeglad med, hvad andre folk tænkte om mig, men da jeg blev teenager, begyndte jeg at tage mig af det. Det er nok meget normalt for vores generation. Jeg vil gerne prøve at være ligeglad, siger en glad Lucca på vej mod stjernerne.

LÆS OGSÅ: Hannah fra 'De unge mødre' har født