Sofie Linde gør grin med Blachman på Instagram

Blachman er ikke helt tryg ved at blive lagt ud i en story på Sofie Lindes Instagram. Han ser det som noget fjolleri, men kan alligevel ikke selv lade være med at grine af situationen.

Om ganske få dage vender 'X Factor' endelig tilbage, og allerede nu kan man få sig et lille grin og et smugkig på sæsonen, der er sæson nummer 14.

Selvom 'X Factor' på mange områder er en konkurrence med masser af seriøsitet, så er der også god stemning lige fra første audition. Den gode stemning folder sig især ud, når der er pause fra optagelserne og kameraerne slukker.

LÆS OGSÅ: Derfor blev kampen mellem Moster Niller og Mathias Hjort droppet

Blandt andet forsøger Sofie Linde at lave en insta story med den 57-årige jazzmusiker Thomas Blachman, der er lidt mindre trænet i at bruge det sociale medie, end sangerinden er.

-  Ej, er det så sådan noget fjolleri?, spørger han, da her ser Sofies story.

- Jeg må slette min Instagram-app lige nu. Det er sjovt, at unge mennesker sådan har brug for at gøre grin med os andre på den måde. Jeg tror, jeg skal have Twitter. Det er mere begavet, fortsætter han.

LÆS OGSÅ: Adoptivdatterens rørende farvel: Du gav mig et nyt liv

Blachman kan dog alligevel ikke lade være med at trække på smilebåndet over vinklen i videoen, og Sofie Linde selv er helt opløst af grin.

TV 2 blænder op for 'X Factor' fredag den 1. januar klokken 20.00. Her er det med Blachman, 57, Oh Land, 35, og Martin Jensen, 28, som dommere, mens Sofie Linde er klar som vært, indtil Melvin Kakooza overtager posten, når hun går på barsel op til rækken af live shows.

LÆS OGSÅ: Husker du vinderne fra ‘Nybyggerne’ gennem tiden? Her er de i dag

Herunder kan du se videoen.

View this post on Instagram
 

A post shared by X Factor TV 2 (@xfactortv2)