'Sommerdrømme' (Foto: Jørn Deleuran/TV2)
'Sommerdrømme' (Foto: Jørn Deleuran/TV2)

Se deltagerne: Nyt boligprogram giver 'Nybyggerne' kamp til stregen

I 'Sommerdrømme' skal fire par henover sommeren forvandle tomme boligskalder til deres drøm af et fristed. Det par, der vinder, får lov til at beholde sommerhuset til en værdi af 2 millioner kroner.

Den 1. april sendes første afsnit af TV 2-programmet 'Sommerdrømme', hvor fire par forlader deres hjem over sommeren og drager mod Hvide Sande, hvor de har chancen for at vinde deres drømmesommerhus. Parrene trækker lod om fire sommerhuse på 100 kvadratmeter, som de hver især skal bygge færdigt og indrette.

LÆS OGSÅ: Forsidefruer-Tina: Det er rigtig svært lige nu

Hvert par får 310.000 kroner, og hver uge skal en ny del af husene stå klar til de hårde dommeres vurdering. Dommerne kårer hver uge et par, som har gjort det bedste stykke arbejde, og dette par får en fordel til næste uge.

Udover konkurrencen mellem holdene, lyder det også som om, at der kan opstå gnidninger indbyrdes i parrene, i takt med at konkurrencen spidser til.

LÆS OGSÅ: Kæmpe krise: Amalie fyret med øjeblikkelig virkning

Den 31-årige skuespiller, sanger og tv-vært Pelle Emil Hebsgaard indtræder i rollen som vært, og de ugentlige ekspertvurderinger foretages af det kyndige dommerpar bestående af Camilla Kjems, tidligere chefredaktør på magasinerne Femina og Indret, og Jacob Carlsson, som er bygningssnedker og har sit eget firma.

Deltagerne

Mød de fire par, som snart kan følges på skærmen i deres jagt på det perfekte fristed.

Josefine, 29, og Katrine, 25, Frederiksberg

(Foto: Jørn Deleuran/TV2)
(Foto: Jørn Deleuran/TV2)

Josefine og Katrine er søstre og vokset op på en gård på Djursland. De elsker friluftslivet og er kreative og aktive. Josefine er uddannet landskabsarkitekt, og Katrine er snart færdig som antropolog. De drømmer om et sommerhus, som skal være samlingspunkt for hele familien. De er mere ude- end indemennesker, og de elsker at være ved havet.

Josefine og Katrine om deres drømmesommerhus:

- Vores sommerhus skal være fyldt med kærlighed, nysgerrighed og projekter. Som familie har vi altid haft skæve idéer i kog, og det er noget af det, vi samles om. Vi elsker at sy, tegne og skære i sten, og vores kreative inputs vil bidrage til at skabe en autentisk indretning i de rolige rammer.

LÆS OGSÅ: BABY NEWS: Sandra har født en velskabt dreng

Laura, 25, og Isse, 25, København

(Foto: Jørn Deleuran/TV2)
(Foto: Jørn Deleuran/TV2)

Laura og Isse har været kærester et par år. Laura studerer på CBS, mens Isse arbejder med udsatte børn og unge. De elsker at komme væk fra hverdagen på små weekend-get-aways. De drømmer om et fristed, hvor de kan samle familie og venner. Isse er født i Somalia og kom til Danmark som seksårig. Laura og Isse har kendt hinanden gennem deres ungdom og i gymnasietiden, men det var først efter skolen, at de blev kærester.

Laura og Isse om deres drømmesommerhus:

- Vores sommerhus kommer til at være et multikulturelt paradis, hvor Vesterhavet møder Afrika. Vi er glade for nordiske, rene linjer, men har samtidig en forkærlighed for det etniske i form af jordfarver, naturmaterialer og mønstre. Madlavning og samvær er vigtige elementer i vores tilværelse, og vi vil derfor have fokus på at skabe rum og plads til dette - både indendørs og udendørs.

LÆS OGSÅ: Rasende Anna til Oliver: Du har løjet!

Maja, 29, og Anders, 29, Videbæk

(Foto: Jørn Deleuran/TV2)
(Foto: Jørn Deleuran/TV2)

Maja og Anders er gift og har to piger på fire og halvandet år. Maja er uddannet grafisk designer og arbejder ved House of Finn Juhl og elsker det, fordi der er så mange smukke møbler, man må sidde i. Anders har været i lære som møbelsnedker, men arbejder nu som lærervikar og underviser i musik. De har renoveret deres 70'er- hus fra bunden, og i kælderen har Anders sit værksted, hvor han går og bygger møbler.

Maja og Anders om deres drømmesommerhus:

- Vi drømmer om at skabe et fristed til familien, hvor vi kan tilbringe weekenderne. Vi elsker Vesterhavet og den danske natur. Sommerhuset skal være et sted med plads til fordybelse, hvor der er fokus på detaljen, og det er vigtigt for os, at der bliver skabt en rød tråd i sommerhuset. Det primære materialevalg vil være træ kombineret med bl.a. terrazzo samt markante farveinput.

LÆS OGSÅ: 'X Factor' udskydes på ubestemt tid

Cassia, 52, og Charles, 62, Frederikshavn

(Foto: Jørn Deleuran/TV2)
(Foto: Jørn Deleuran/TV2) 

Cassia og Charles er gift og mødte hinanden i Brasilien, hvor Cassia var politibetjent i Sao Paolo. Charles er uddannet maskinmester og har sejlet på de syv verdenshave og er nu pensioneret. Cassia arbejder som pædagogmedhjælper i en børnehave. De nyder at invitere venner og familie hjem, hvor der grines, danses og spises god mad. Cassia har en søn på 33 år, der bor i Spanien, men de ser ham, så ofte det er muligt.

Cassia og Charles om deres drømmesommerhus:

- Vi drømmer om at skabe et fristed, hvor døren er åben, og alle er velkomne. Cassia er vild med den nordiske ro og orden, men kan ikke fornægte sine sydamerikanske aner, når det kommer til farver i indretningen. Vi ønsker, at sjælen i vores sommerhus skal afspejle, hvem vi er, og stilen skal være rustik/natur/genbrugsmaterialer.

Første afsnit sendes den 1. april på TV 2.

Se det første klip fra 'Sommerdrømme' herunder

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: 'For lækker til love' inviterer ny pige ind i klassen