SE BILLEDET: 'Paradise'-babe i vanvittig forvandling

'Paradise'-baben har ikke altid elsket sin krop, og nu deler hun et billede fra en tid, hvor hun havde lidt flere kilo på sidebenene.

Da 24-årige Sofia Kumasci deltog i den seneste sæson 'Paradise Hotel', gjorde hun sig bemærket ved altid at sige sin ærlige mening og at sige Sille Nimholm imod allerede på sin første aften på hotellet - men hun gjorde sig altså også bemærket med et smukt ydre og en utrolig veltrænet krop.

Sofia fortæller om at være med i 'Paradise Hotel' sæson 18... 

LÆS OGSÅ: Gravid Fie afslører: Jeg stod i mit værste mareridt

Faktisk lever 'Paradise'-baben af træning og at hjælpe andre til en sund livsstil og at opnå nogle mål, når det gælder kost og træning, og for hende er det i dag helt naturligt at holde af den sunde livsstil og sin egen krop.

Men sådan har det langt fra altid været. Det fortæller Sofia i et opslag på Instagram, hvor hun deler et meget ærligt billede fra fortiden.

LÆS OGSÅ: Kia jubler: Han elsker mig

- Jeg var usikker, min selvtillid var 0, og jeg havde det elendigt i min krop. Efter at have taget valget, valget om at gøre noget godt for mig selv, ændre mine vaner og blive klogere på mig selv, har jeg aldrig følt mig bedre tilpas i min egen krop, skriver Sofia, der er er uddannet kostvejleder og personlig træner og i dag driver online universet 'SofiaFitness'.

Den tidligere 'Paradise'-deltager gør i opslaget opmærksom på, at der ikke er én rigtig krop, men at det kan lade sig gøre, hvis man ønsker at ændre noget.

LÆS OGSÅ: Elviras kæreste tilbageholdt og afpresset i Iran

Sofia tjekkede ind i program 10 i sæsonen og blev smidt ud af Anton, der valgte at stå med Yazmin som sin partner.

Billedet er fra Sofias Instagram profil.