Deltagerne i 'Singletown' 

Teitur
Deltagerne i "Singletown" Teitur

Sagen er afgjort: Teitur kommer ikke ud af fængslet

Teitur blev i onsdags dømt skyldig for voldtægt i Retten i Odense. Han ankede straks, men blev varetægtsfængslet med det samme.

Teiturs Skoubo samarbejdvillighed var argumentet for, at han skulle få lov til at gå som en fri mand, indtil hans sag skal for landsretten.

LÆS OGSÅ: Sagen trækker ud: Skal Teitur blive i fængslet?

Artiklen fortsætter under videoen med Anne Plejdrup, Teitur Skoubo og Boris Laursen. 

På trods af, at Teitur har været samarbejdsvillig gennem hele sagens forløb, er det nu afgjort, at han skal forblive varetægtsfængslet.

- Østre Landsret har fredag stadfæstet afgørelsen om at varetægtsfængsle reality-stjernen efter han onsdag blev idømt 2,5 års fængsel for voldtægt. Dermed skal han blive bag tremmer, indtil ankesagen kan behandles, oplyser Østre Landsret til Ekstra Bladet i dag fredag.

LÆS OGSÅ: Teitur om voldtægtsanklage: Enhver mands mareridt

For loven er som følger, hvis man anker en dom som lyder på ubetinget fængsel i mere end 1 år, så skal man varetægtsfængsles i tiden, før sagen bliver stillet for en højere ret.

Dette er tilfældet i denne sag.

– Thi kendes for ret, tiltalte dømmes 2 år og seks måneders fængsel samt en bøde på 100.000 kroner i tort. Han skal derudover betale sagens omkostninger, sådan lød det fra dommeren, til stor chok for reality-stjernen og ikke mindst hans pårørende - de får altså ikke lov til at have Teitur hos dem, imens de venter på, at han kommer for en ny dommer.

LÆS OGSÅ: Patrick Weber sendte besked til Teitur: Jeg redder dig