Så du det? Amanda sendte særligt budskab i ‘Stjerne Boksning’

Amanda Sascha havde et helt særligt budskab, da hun gik ind i ringen til 'Stjerne Boksning'.

Lørdag aften var Amanda Sascha kendt fra 'Robinson' og 'De dyre piger' i bokseringen til 'Stjerne Boksning', og her gav hun publikum og seerne et vigtigt budskab med på vejen.

- Hvis alle gør lidt, gør det en kæmpe forskel i sidste ende. For mig er det vigtigt, at der er plads til os alle trods forskelligheder. Husk på, tørklæde er en smuk ting, ligeså vel som forskelligheder er en smuk ting. Vi alle er smukke og unikke på hver vores måde, skriver Amanda Sascha i et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: Ung mor tæller ned: Malucca flytter midlertidigt hjemmefra

Amanda Saschas budskab om, at tørklæde skal være et frit valg, kom til udtryk ved, at hun selv var iført tørklæde, da hun gik ind i bokseringen.

- Det er så vigtigt, at vi alle lever med vores frie valg. Vi skal respektere hinanden, uanset om vi forstår hinanden, for vi må gerne være forskellige. Uden forskelligheder ville verden ikke være et smukt og unikt sted, skriver Amanda Sascha fortsat.

LÆS OGSÅ: 'Landmand'-deltagers forfærdelige fortid: Søster dræbt i Marokko

Hele debatten er blusset op, efter Kommissionen for den glemte kvindekamp har offentliggjort deres ni anbefalinger til en forbedring af børnelivet for minoritetsetniske piger.

Blandt anbefalingerne står:

- Forbud mod brug af hovedtørklæder i grundskolen.

LÆS OGSÅ: Natasja efter 'Luksusfælden': Overrasket over eksperterne

Ifølge kommissionen kan hovedtørklæder i skolen vise, at der er forskel på muslimske piger og etnisk danske piger og dele børnene op i "os" og "dem". Forbuddet mod tørklæder i grundskolen bør ifølge kommissionen både gælde for privatskoler, folkeskoler og friskoler, og det er den anbefaling, der har fået flere til at gå ind i kampen.

Kampen kæmpes blandt andet på de sociale medier med hashtagget #mittørklædemitvalg.

LÆS OGSÅ: Snyd i ‘Nybyggerne’? Nu forklarer Frederikke

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Amanda Sascha (@amandasascha)