Prins Joachim og prinsesse Marie (Foto: Anthon Unger)
Prins Joachim og prinsesse Marie (Foto: Anthon Unger)

Rørt prins Joachim efter blodprop: Nyder hvert øjeblik

Familien er taknemmelig for hver eneste dag.

For første gang siden prins Joachim under familiens sommerferie på Chateau Cayx blev ramt af en blodprop i hjernen og hastet til hospitalet i Toulouse, fortæller han nu i detaljer, hvordan hans og familiens liv blev påvirket.

- Formen er god, men jeg må sige, at det er noget, jeg stadig arbejder med, og det vil det også være i lang tid fremover. Det er jo ikke kun mig og min fysiske form, der blev ramt. Min kone, mine børn og den allernærmeste familie er alle sammen blevet ramt af det. Jeg blev ramt fysisk, men de var jo på første parket. Derfor er familien også en del af den heling, og vi takker vores skaber for hver eneste dag, fortæller prins Joachim, 51, til DRs Stépanie Surrugue.

LÆS OGSÅ: Tv-vært fældet af Dronningens vagter: De troede, jeg var besætter

Sammen med prinsesse Marie, 44, og børnene prins Henrik, 11, og otteårige prinsesse Athene, bor familien i Paris, og lige nu tager prins Joachim livet en dag ad gangen uden at tænke på, om fremtiden er i Frankrig eller i Danmark.

- Vi er jo sammen her i vores lille tilværelse i Paris, som så ovenikøbet med corona er blevet endnu mindre rent fysisk, og vi nyder at kunne være sammen. Vi nyder hvert øjeblik, vi har, siger en meget rørt Prins Joachim til DR.

LÆS OGSÅ: Ulf Pilgaard helt privat: Skønt at være farfar

LÆS OGSÅ: TV 2-deltager føler sig snydt: Jeg meldte mig til et eksperiment ikke et reality-program