(Foto: Privat)
(Foto: Privat)

'Robinson'-par afslører kønnet: Vi venter os en...

Nu løfter et velkendt 'Robinson'-par sløret for, om de skal være forældre til en dreng eller en pige.

Tilbage i 2014 under ‘Robinson Ekspeditionen’ faldt deltageren Christian Rørbæk-Løcke på knæ for kæresten Lisa Møgeltoft Andersen for rullende kameraer. Det blev et stort ja fra Lisa, og i maj 2015 var der bryllup i Auning Kirke, hvorefter parret begge fik efternavnet Møgeltoft Rørbæk-Løcke.

Den 20. april sidste år blev parret de lykkelige forældre til en lille søn ved navn Hector, som de stolt kunne vise frem. Nu er der fuld fart over feltet for både Hector og den lille familie, som tilbage i maj kunne afsløre, at tre bliver til fire i slutningen af året. 

SE BILLEDET: Sådan så ‘Robinson’-Sasha ud som mand

LÆS OGSÅ: Stort drama efter ‘Robinson’-skænderi: Jeg har søgt polititilhold!

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, hvordan 'De unge mødre'-deltageren Louise Brylle fortalte sine børn, at hun igen var gravid.

LÆS OGSÅ: Gravid Anne Gadegaard: Jeg har grædt, grædt og grædt

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Hun afløser Sarah Louise i ‘Forsidefruer’

Dengang var det endnu uvist, om Hector får en lillebror eller lillesøster, men nu kan Lisa løfte sløret for nyheden:

- Vi skal have en lille pige til december. Det er vi rigtig glade for, da vi så har en af hver. Der bliver cirka 19 måneder mellem dem, så jeg tror godt, vi ved, hvad vi skal bruge tiden på fremover. Så vi kan vist godt holde en lang pause med børn fremover, afslører hun overfor Realityportalen.dk og fortsætter:

- Navnet er også allerede på plads, hun skal hedde Holly. Vi har valgt navnet, da vi synes, det skulle være noget, der passede godt til navnet Hector. Så nu glæder vi os bare til snart at møde hende.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-vinder er gravid igen

LÆS OGSÅ: Amalie: Derfor er jeg blevet gravid

Udelukker ikke en tre'er

Selvom Lise og Christian nu kan glæde sig til at have et barn af hvert køn, betyder det ikke, at de afvisende overfor endnu et barn i fremtiden:

- Jeg vil aldrig udelukke en tre'er, men lige på nuværende tidspunkt skal der hvert fald gå lang tid, før jeg skal være gravid igen. Min krop er ikke den bedste til at være gravid, da jeg døjer meget med mit bækken, hvilket jeg har gjort i begge graviditeter. Det gør det nok heller ikke bedre, at jeg nu har en søn i forvejen, som man skal løfte rundt på og passe, forklarer Lise og tilføjer:

- Så det er til tider lidt hårdere end første gang. Men til slut er resultatet jo det bedste i hele verden, og det hele værd gange 100.

LÆS OGSÅ: HAHA: Reality-deltagers vilde tip til at holde længere i sengen

LÆS OGSÅ: ‘Lukususfælden’-ekspert indrømmer økonomisk bommert

Se de fine billeder af Lisa, Christian og Hector nedenfor:

LÆS OGSÅ: Princess Natascha taler ud om stofmisbrug og overdosis

LÆS OGSÅ: Bro afslører: NU er jeg kærester med ‘Paradise’-babe

LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold