(Foto: Anthon Unger)
(Foto: Anthon Unger)

Rikke Gøransson: Sådan er chancerne for ny 'Paradise'-sæson

Meget tyder på, at der er godt nyt til alle 'Paradise Hotel'-fans.

Smukke Rikke Gøransson er endnu engang i front, når hun på vanlig vis udfylder rollen som værtinde på 'Paradise Hotel', som lige nu løber over skærmen på TV3. Vi er efterhånden et godt stykke inde i den 14. sæson, men det lader ikke til, at seerne er mætte af 'Paradise' endnu.

- Folk har taget virkelig godt imod det. Det går faktisk, når vi snakker tal, bedre end det har gjort nogensinde, fortalte en glad Rikke Gøransson til 'Danish Beauty Awards 2018'.

LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson åbner op om forholdet til Mads

Når nu tallene er så fine, som Rikke fortæller, så virker det oplagt, at man laver endnu en sæson af 'Paradise Hotel'. Eller hvad?

- Jeg håber altid på, at der kommer en ny, men vi tager jo aldrig beslutninger, før sæsonen er afsluttet, men jeg ved da, at folk er igang. Jeg tror godt, at man kan regne med, at det ikke er slut endnu, sagde den smukke 'Paradise'-værtinde med et glimt i øjet.

LÆS OGSÅ: 10 års ‘Paradise’-jubilæum: Se Rikkes vilde forvandling

Det er efterhånden 10 år siden, Rikke for første gang var i front på programmet, men meget tyder på, at hun ikke er helt færdig med 'Paradise Hotel' endnu.

- Jeg kan da godt tage en mere. Det er jo mit sted, ikke?, grinede Rikke hemmelighedsfuldt.

'Paradise Hotel' sendes lige nu fra tirsdag til torsdag klokken 22.00 på TV3.

LÆS OGSÅ: Fie og Frederik: Vi tager afstand fra ‘Paradise Hotel’ og paradisoerne

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe er gravid med fodboldspiller