Realitybabe gravid: Nu er kønnet afsløret

Tine Lykke fortalte i slutningen af marts offentligheden, at hun og kæresten Oliver venter deres første barn, og nu kender de også kønnet.

Der var stor lykke hos 23-årige Tine og 39-årige Oliver, da de fandt ud af, at Tine var gravid. Parret havde kæmpet længe for de to streger på graviditetstesten og blev til sidst også henvist til en fertilitetsklinik. Den tidligere 'Paradise'-vinder af sæson 14 har tidligere på en Instagram-story givet udtryk for, at hun kan fornemme, at kønnet er en pige, men nu har parret ved en kønsscanning fået kønnet endeligt bekræftet.

LÆS OGSÅ: Tine efter 'Paradise'-finalen: Jeg er stadig bitter på Lenny

- Mit ønske gik i opfyldelse. Undskyld skat, jeg ved, at du ønskede dig en dreng, men mor her får altid sin vilje, skriver Tine i et Instagram-opslag, hvor hun stikker hul på en ballon, og ud kommer lyserødt konfetti.

På samme opslag er der vedlagt et scanningsbillede, hvor der også står, at Tine venter en pige. Billedet afslører, at Tine er 14 uger og seks dage henne, da hun får lavet scanningen den 13. april.

LÆS OGSÅ: Grædende Amalie: Jeg bliver mobbet

Da Realityportalen i slutningen af marts talte med Tine og Oliver om familieforøgelsen, havde parret flere navne i spil, som de ikke ønskede at dele med offentligheden, og noget tyder på, at et navn ikke skal frem endnu.

- Vi glæder os til at møde lille baby A, skriver Tine fortsat i opslaget, og man kan derfor forestille sig, at den lille pige skal starte med A.

LÆS OGSÅ: 'Robinson'-babe i vild forvandling: Kan du genkende hende?

Tine Lykke nåede til ‘Paradise Hotel’-finalen i 2018, hvor hun stod ansigt til ansigt med Lenny.

Tine falder sammen, da Lenny smider kuglen ved 500.000 kr. (Foto: TV3)
Tine falder sammen, da Lenny smider kuglen ved 500.000 kr. (Foto: TV3)

Han valgte at smide kuglen, hvilket gav ham de 500.000 kroner, mens Tine kunne tage til Danmark med o kroner. På torsdag er der finale i dette års sæson af 'Paradise Hotel'.

LÆS OGSÅ: 'Paradise Hotel': Finaleopløbet er skudt i gang!

LÆS OGSÅ: Camilla og Daniel lykkelige: NU er vi kærester!