Problemer i 'Ex on the Beach': Camilla blev sorteret fra

Det passede Camilla helt fint, at Robin meget pludseligt og uden forklaring stoppede deres flirt til fordel for Emma.

Til at begynde med var de faste putte-makkere i 'Ex on the Beach', men så kom Emma ind i billedet og slog benene væk under Robin på en måde, så han glemte alt om Camilla. Det førte hverken til vrede eller skuffelse hos Camilla, hvilket måske kan undre nogle.

LÆS OGSÅ: Linse åbner op om katastrofalt hussalg: Så meget har jeg tabt

Men sandheden er, at det passede Camilla ganske fint, at Robin tog på date med en ny pige i villaen. For på det tidspunkt havde der allerede været problemer i noget tid mellem hende og Robin. Blandt andet fordi Robin overfor de andre fyre gav udtryk for, at han havde eneret på Camilla.

- Dagen forinden hans date med Emma blev vi mega uvenner, fordi han blev voldsomt jaloux over nogle bagateller. Det sidste, jeg overhovedet gad i Brasilien, var at føle mig låst eller som et par, fortæller hun til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne aflyser bryllup

Forholdet til Emma og Robin i dag

Derfor kom der ikke rigtig en reaktion fra 'Ex on the Beach'-baben, hvilket de andre deltagere havde forventet. En følelsesmæssig reaktion fra Camillas side ville da også være meget naturligt, da Robin ikke hev hende til side for at give en forklaring på, hvorfor han pludselig ville sove sammen med Emma og kun havde sin opmærksomhed rettet mod hende.

LÆS OGSÅ: Mathias og Trine åbner op: Derfor gik vi fra hinanden

- Det var som om, at det hele blev kørt op til at være noget helt ekstremt, som det ikke var. Hvis man ser bort fra episoden med Emma, så var Robin og jeg super gode venner derinde, og det håber jeg også, at man ser, siger Camilla og fortsætter:

- Jeg er ikke typen, som bærer nag og tog det ikke så tungt. Hvis der var kommet en anden fyr ind, som var mere mig, så havde jeg sgu nok lavet samme move som Robin. Robin var ikke en, jeg kunne falde for, så jeg vidste fra starten, at det ikke ville blive til mere fra min side. Men derfor kunne vi jo godt putte sammen.

LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: Hvad sker der under lagnerne?

Både Robin og Camilla har udtalt, at de er glade for hinanden, og at der er kemi, men at de ikke er hinandens typer. Derfor førte det ikke til mere end flirt. Men i dag er de stadig rigtig gode venner.

- Robin er en af dem, jeg snakker bedst med i dag. Emma snakker jeg kun med, når vi  møder hinanden til arrangementer, og jeg havde det helt fint med hende i Brasilien, for jeg var jo glad på Robins vegne over, at han havde mødt en pige, som han så potentiale i.