'Paradise'-Nora tvivler på Teitur: Med en god advokat kan man komme langt

'Paradise Hotel'-Nora retter skarp kritik mod voldsdømte Teitur i en story, der efterfølgende er blevet slettet.

Der var lykke og glæde i Teitur Skoubos lejr i går, da han blev frikendt i landsretten for at have voldtaget en kvinde, efter han oprindeligt var blevet dømt skyldig i byretten og havde afsonet fem måneder.

Det er dog vigtigt at nævne, at Teitur stadig blev dømt skyldig i at have udøvet vold mod kvinden, og det faktum har gjort, at det ikke er alle i reality-branchen, der står klar til at tage imod ham med åbne arme.

LÆS OGSÅ: Kæmpe kovending: Teitur uskyldig i voldtægt

Allerede i går meldte Fie Laursen ud, at hun stadig stod med den forurettede, og nu er det altså Nora Thomsen fra 'Paradise Hotel', der har udtalt sig om Teitur-sagen. Det gør hun i en spørgerunde på Instagram, der sidenhen er blevet fjernet igen.

- I forhold til den her sag, så har jeg ikke tænkt at komme yderligere ind på, hvorvidt han har gjort det eller ej, for jeg var der ikke, indleder Nora, før hun alligevel kommer med sine tanker omkring sagen:

LÆS OGSÅ: Frifundet i voldtægtssag: Det skal der ske nu

- Jeg tror bare stærkt på, at man slet ikke havner i sådan en situation, hvis man er uskyldig. Vold er der så kommet en dom på, og det har jeg overhovedet INTET respekt for, slår hun fast og fortsætter:

- Så er mit spørgsmål bare, hvorfor var vold overhovedet nødvendigt, hvis alt var under samtykke og i sin fineste orden?

LÆS OGSÅ: Realitystjerne dømt for voldtægt

Fis i en fucking hornlygte

Selvom Nora ikke ville kommentere sagen i sin spørgerunde, så fortsætter hun:

- Med en god advokat kan man komme langt, fortsætter hun, hvorefter hun sætter to streger under, hvad hun tænker om udfaldet i sagen:

- Jeg synes, det er fis i en fucking hornlygte, at han er frikendt efter det, han har udsat et andet menneske for, afslutter hun sin story.

Igen minder vi læseren om, at selvom Teitur blev frikendt for voldtægt, så blev han fundet skyldig i vold og dømt for vold.

LÆS OGSÅ: Fans raser mod Britney: Det er dyreplageri