‘Paradise’-Lukas på krykker: Det er tragikomisk

Timingen er næsten aldrig rigtig for et sæt krykker, men for Lukas kunne den næsten ikke blive værre.

Lukas Holst er en ægte party-boy, hvilket hans arbejde som guide også afspejler. Men det er svært at give den 100 procent gas, når man er på krykker og skal transporteres i kørestol, har Lukas de seneste uger måttet sande.

- Jeg fik en kraftig forstuvning til fodbold, dagen inden jeg skulle ned og undervise på guideskole på Mallorca. Så jeg gik på krykker og blev kørt rundt i kørestol den første uges tid, fortæller Lucas til Realityportalen og tilføjer:

- Jeg er så småt begyndt at kunne gå på foden igen, men det har næsten været tragikomisk at skulle humpe rundt på krykker og undervise i, hvordan det er at være guide i Sunny Beach.

LÆS OGSÅ: Efter 'X Factor'-flirt: Sådan går det med Clara og Samuel i dag

Lukas kom hjem i weekenden, men han må stadig vente lidt, før de grønne græsmarker igen kan betrædes.

- Et par uger endnu, regner jeg med, fortæller Lukas, der i sine unge dage var et stort fodboldtalent.

- Jeg spillede rigtig meget og på højt niveau, da jeg var yngre. Nu spiller jeg bare serie 1 i den lokale klub, hvor vi træner et par gange om ugen og spiller kamp i weekenden. Så var vi til kamp for et par weekender siden, og vi kom foran på et fantastisk mål fra undertegnede. Efter det kunne alting lade sig gøre, og jeg skulle selvfølgelig på dribletur, hvor jeg vred rundt i en kæmpe soloulykke, tilføjer Lukas om ulykken.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen i karriereskifte: Allerede udsolgt