‘Paradise’-Camilla træt af dette spørgsmål

Camilla Storm taler ud om et emne, der går hende på.

Camilla Storm, der er kendt fra 'Paradise Hotel', hvor hun fandt sin nuværende kæreste Lasse Winther, laver i ny og næ spørgerunder på Instagram.

LÆS OGSÅ: Snød alle: Sådan overtalte hun Jasmin

Her er der et spørgsmål, som ofte går igen, men som hun undlader at svare på - indtil nu.

"Skal dig og Lasse ikke snart have børn?"

LÆS OGSÅ: Tabte mere end 100 kilo tilsammen: Se deltagerne før og efter 'Robinson'

- Jeg havde besluttet, jeg ikke ville svare på det, men det vælger jeg så at gøre alligevel, indleder Camilla og joker med at de da har et barn - deres hund på to år.

Der har det seneste været en debat kørende, om man kan tillade sig at spørge andre, om de skal have børn, og den debat går Camilla nu ind i.

LÆS OGSÅ: Afslører vildt vægttab efter 'Vild med dans'

- For mig er det virkelig privat. Det er ikke et emne, som man skal blande sig i. Man ved ikke, hvad folk kæmper med, og jeg siger ikke, det er noget jeg gør, men hvis så jeg gjorde, så tror jeg bare, det ville gøre rigtig ondt, at få de spørgsmål om børn, fortæller Camilla og tilføjer:

- Vi er rigtig mange, der drømmer om børn, men vi er også mange, der ikke gør. Men det er også lidt forkert, når man får det italesat.

LÆS OGSÅ: Anne ude af 'Paradise Hotel': Jeg følte mig sikker

Camilla opfordrer folk til at passe deres egen butik og blande sig udenom lige med det emne.

- Taget min alder i betragtning, så er det meget normalt, at jeg nok skal til at have børn - især når man har en fast kæreste. Det kan jeg sagtens følge tankegangen i, men vi kan også bare hver især have vores forskellige drømme og forskellige grunde til, at man ikke lige har det behov lige nu, slutter hun.

LÆS OGSÅ: Sarah indrømmer: Glad for Patrick

Camilla og Lasse (Foto: Janus Nielsen)
Camilla og Lasse (Foto: Janus Nielsen)