Foto: Martin Hvistendal Pedersen
Foto: Martin Hvistendal Pedersen

'Paradise'-babes kæreste er død: Han ser ikke vores børn vokse op

Reality-stjernens kæreste, som hun har to børn med, blev kun 31 år.

I dag er en trist dag for den tidligere 'Paradise'-deltager Kimie Maria Kristensen fra 2014-udgaven. Hendes kæreste, Lasse Andersen, der også er far til parrets to børn, Mika, fra 16. februar 2017, og Cody, fra 20. februar 2018, skulle i dag være fyldt 32 år. I stedet ser dagen helt anderledes ud, idet Lasse døde i går, så Kimie og sønnerne må mindes Lasse med sorg i hjertet.

LÆS OGSÅ: Ung mors efterlyste kæreste fundet død

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan høre den kræftramte 'De unge mødre'-deltager, Nadja, fortælle om, at hun må skrive testamente til sine børn.

LÆS OGSÅ: CHOK: Er Lenny og Nadja gået fra hinanden?

- 12/2-1987 - 11/2-2019. I dag ville du være fyldt 32 år, i dag er det 9 dage siden, jeg sidst har set dig i live og snakket med dig. Tak, fordi at jeg har måttet være din kæreste, tak, fordi du har elsket mig ubetinget, tak, fordi du lod mig elske dig. Tak, fordi at jeg blev mor til dine drenge og forhelvede, hvor jeg nok skal passe på dem. Er ked af, at du ikke får set dem vokse op, men jeg lover dig, de aldrig får lov til at glemme, hvem du var, og hvor højt du elskede dem, skriver en tydeligt berørt Kimie på sin Instagram-profil og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Anna Due efter sønnens indlæggelse: Det sidder så dybt i mig

LÆS OGSÅ: Monique åbner op: Ramt af forsinket fødselsreaktion

- Er ret sikker på, at Mika savner dig, da han kalder på dig ofte. Men hvordan helvede fortæller man lige en dreng, der fylder to år lige om lidt, at han aldrig skal se sin far igen? Efter næsten fem år med rigtige mange opture og sikkert ligeså mange nedture, glemmer jeg aldrig, da jeg mødte dig for første gang. Jeg var solgt og vanvittig forelsket i dig med det samme. Du kunne altid få mig til at smile og grine, og det var uden tvivl også en af dine bedste egenskaber. Du kom altid med en dumsmart bemærkning og fik folk i godt humør. Udover din humor var du også så kærlig og omsorgsfuld overfor drengene og mig. Du passede altid på os, og du fortalte os altid. hvor højt du elskede os og at vi betød alt for dig. Vi var aldrig i tvivl om din kærlighed til os. Jeg håber, du bliver ved med at passe på os, for lige nu føles det hele tungt og uoverskueligt.

LÆS OGSÅ: Walid åbner op efter Kias indlæggelser: Sådan klarer jeg det hele

LÆS OGSÅ: Har Mai Manniche svindlet? Her er facts og svar

- Vi savner dig, og jeg har brug for at høre fra dig og få at vide, at det hele nok skal gå. Tak, fordi vi fik lov til at være en del af dit liv, selvom det blev alt for kort. Tillykke med fødselsdagen, vi elsker dig. Cody, Mika og Kimie, tilføjer hun.

Realityportalen.dk har været i kontakt med Kimie, som har givet tilladelse til artiklen, men ikke ønsker at dele sin kærestes dødsårsag på nuværende tidspunkt.

Se Kimies rørende opslag HER.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne forlader kæresten og flytter hjem