(Foto: Niels Henrik Dam)
(Foto: Niels Henrik Dam)

'Nybyggerne'-vindere afslører: Så mange bøger har vi solgt

Lise og Michaels børnebygger-bog har nu været en måned på markedet, og parret afslører nu, hvor mange bøger de har fået solgt.

Der er ingen tvivl om, at Lise og Michael, der vandt ‘Nybyggerne’ tilbage i 2016, har kunnet åbne mange døre, efter de vandt det populære TV 2-program. Parret sprang kort tid efter sejren ud som selvstændige og har blandt andet et samarbejdet med DBA-Guide og i foråret havde de deres eget gør-det-selv-program, ‘Nybyggerne rykker ud’. 

I juli kunne parret afsløre, at de nu havde kastet sig over et helt nyt projekt. De ville nemlig gerne udgive en børnebog - 'Børnebyggerne'. Ideen med bogen er, at voksne kan tage deres børn i hånden og lave noget kreativt sammen, inspireret af de 40 guides, der findes i bogen. 

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Ida indrømmer: Jeg var Jonas utro

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortælle, at hun ikke er enig med lægerne i, at rygning under graviditet er så skadeligt

LÆS OGSÅ: Dansk realitystjerne åbner op: Jeg faldt tilbage i stofferne

Parret skulle dog først samle penge ind, som kunne finansiere bogen, men heldigvis for Lise og Michael lykkedes det, og den 18. november ramte 'Børnebyggerne' hylderne i de danske boghandlere.

Første måned som forfattere er nu gået for 'Nybyggerne'-vinderne, og de er nu klar med en status på, hvordan bogen er blevet taget imod:

- Så fylder vores dejlige 'Børnebygger'-bog en måned. Og det er virkelig fedt. På den måned har vi haft nogle super gode oplevelser. Vi har blandt andet været i Go' Morgen Danmark hele to gange, holdt en vild release-fest med over 50 børn og haft POP-UP workshop i Bog & Idé, fortæller Lisa og Michael på deres blog og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Princess Natascha taler ud om stofmisbrug og overdosis

LÆS OGSÅ: Ung mor faldt om: Jeg troede, jeg var døden nær

- Derudover er salget gået rigtig fint. Vi havde ingen idé om, hvordan det ville gå, og inden super længe runder vi 1000 solgte bøger. Det er altså ret vildt, og det er vi så glade for. Tænk sig, hvor mange børn, der har fået – eller til jul får – glæde af vores totalt gennemarbejdede bog.

LÆS OGSÅ: CHOK! Realitystjerne død i trafikuheld

LÆS OGSÅ: Linse og Mikkel Kessler afslører nyt fælles projekt