Lise og Michael (Foto: Jonas Lundgaard Svendsen/liseogmichael.dk)
Lise og Michael (Foto: Jonas Lundgaard Svendsen/liseogmichael.dk)

'Nybyggerne'-vindere afslører familieforøgelse: Det var ikke planlagt

Det var slet ikke meningen, men så fik den lille familie alligevel vokseværk.

For tre år siden vandt Lise og Michael TV 2-programmet ‘Nybyggerne’ og et hus i Farum til en værdi af 3,4 millioner Siden har parret solgt huset og rykket teltpælene til Jylland, hvor de er i fuld gang med at få bygget deres drømmehus. Ligeledes er de blevet gift og blevet forældre til to-årige Villy.

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne'-vindere forfulgt af uheld: Brud, dødsfald og sygt barn

Inden længe står deres nye hus færdigt, men indtil videre bor de på få kvadratmeter i en husvogn på byggegrunden, hvor de kan gå til og fra byggeprojektet og holde øje med det hele. Men selvom pladsen er trang, og kalenderen er helt fyldt ud, så har de alligevel taget en stor beslutning for familien.

- De seneste uger har vi holdt en lille hemmelighed. Vi har nemlig fået familieforøgelse. Af den helt søde, vilde og skøre slags. Det var faktisk ikke helt planlagt. Vi havde aftalt at vente, men så dukkede den perfekte mulighed op. Vi har nemlig altid drømt om sådan en lille størelse. Vi er nemlig selv vokset op med sådan en i huset. Og vi ved hvor meget glæde det giver. For både børn og voksne. Det er også ekstra arbejde. Og lidt uheld hist og pist, skriver Lise på sin og Michaels blog og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Så meget tjener Lise og Michael på ‘Nybygger’-huset

- Sofies hund, Feta, fik for 10 uger siden hvalpe. Det betød, at det vrimlede med de sødeste søde størrelser.  En blanding mellem Jack Russel og Dansk/svensk-gårdhund. De var overalt, og man kunne slet ikke stå for dem. Michael og jeg overvejede virkelig, om vi skulle tage imod en af dem. Men vi blev enige om, at timingen var for dårlig. Der ville være 1,5 måned til indflytning og en masse arbejde på huset at tage stilling til. Men så besøgte vi hvalpene. Til Ankers fødselsdag. Og det var en gamechanger for os. Villy kyssede og krammede den lille hund, som om 2-3 uger var klar til et nyt hjem. Det blev os. Vi kunne ikke sige nej. Eller vi ville ikke sige nej.

LÆS OGSÅ: Linse tjener kassen: Så meget tager hun for at skrive autografer

Lise, Michael og Villy har stadig ikke fundet et navn til deres nye firbenede familiemedlem, men indtil videre kalder de ham Basse, og selvom timingen var helt forkert i forhold til at bo i en husvogn og få en hund, så fandt de hurtigt ud af, at det faktisk fungerede perfekt, fordi de så kunne lære deres hund at kende og holde øje med ham hele tiden.

Derfor har de fået en rigtig god start som en familie på fire og er ikke i tvivl om, at de tog den helt rigtige beslutning, da de åbnede dørene for Basse.

LÆS OGSÅ: Frustreret ung mor: De stjal fra mit barn