'Nybyggerne'-vinder afslører: Derfor er det vigtigt at sælge huset hurtigt

Lise og Michael skal sælge huset hurtigt - ellers risikerer de at miste grunden.

Det kom som et chok for mange af parrets følgere, da Lise og Michael i forrige uge annoncerede, at de ville sælge deres hus, som de vandt i 'Nybyggerne'. De har i stedet købt en naturgrund i Lises barndomsby i Nordjylland, hvor de vil bygge deres helt eget hus tæt på begge deres familier.

LÆS OGSÅ: Charlotte og Fredrik vandt 'Nybyggerne': Nu skal lejligheden renoveres

Det kommende projekt betyder dog, at det gerne må gå hurtigt med at få solgt huset i Farum, afslører Lise og Michael nu på deres blog. Banken har nemlig givet dem en deadline for, hvor lang tid de må sidde med både en grund og et hus på hånden.

- Hvis ikke huset er solgt inden 9 måneder, så kan vores økonomi ikke bære at have to grunde på en gang. Og så skal vi tænke plan-b. Så det giver lidt spænding og nervøsitet i maven, skriver de på bloggen, men der er flere grunde til, at det gerne må gå stærkt med at sælge huset.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Ulrik: Ane var dårlig i sengen!

- Hvis det går hurtigt, kan vi få lavet et fundament inden frosten sætter i gang. Det havde været fedt, hvis vi havde været liiidt tidligere ude, for så kunne vi nok godt nå det. Nu er det lidt tvivlsomt. Vi har også et kamerahold på stand-by, men vi kan ikke komme i gang med noget før huset i Farum har en slutseddel.

Derfor håber de på, at deres store netværk og mange følgere vil hjælpe dem med at dele boligannoncen, så de hurtigst muligt kan finde de helt rigtige købere og komme videre med deres nye drøm.

Se eller køb Lise og Michaels hus HER.

SE BILLEDET: Gravid ‘Nybyggerne’-vinder viser maven frem

LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare