Nathja har fundet kærligheden

Efter sit turbulente forhold med Stolle i Mexico har den smukke ’Paradise Hotel'-deltager endelig fundet den ægte kærlighed.

Nathja fra 'Paradise Hotel' render for tiden rundt og er ekstra glad, og det er der en ganske særlig grund til. Overfor Realityportalen afslører hun nemlig, at hun har fundet sig en kæreste.

- Jeg er virkelig forelsket. Vi har gået på samme skole og har kendt hinanden i mange år, så han kender mig som den person, jeg er, fortæller en glad Nathja til Realityportalen.dk og uddyber:

- Jeg er glad for at være i et forhold. Jeg elsker trygge rammer, og specielt at være sammen med en fyr, som jeg er så forelsket i. Det er helt nyt, så vi tager det helt stille og roligt.

LÆS OGSÅ: Paradise-par er gået hver til sit

Har altid haft et godt øje til ham

Selv om parret har kendt hinanden i seks år, er der ingen tvivl om, at Nathja er nyforelsket og meget glad for sin nye kæreste.

- Vi har kendt hinanden i rigtig lang tid, men har altid bare set hinanden som venner. Ingen af os har vidst, at vi begge har haft et godt øje til hinanden. Han har rigtig charmeret mig, og så er han utrolig lækker, helt nede på jorden og rigtig sød, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Kay: ‘Paradise’-pigerne er grimme

Bagsiden af at være kendt

Selv om Nathja er et kendt ansigt, så har den flotte pige stadig svært ved at vænne sig til alt opmærksomheden, og derfor ønsker hun, at hendes nye kæreste skal være anonym overfor offentligheden.

- Det kan være lidt underlig, når folk peger og henvender sig, men alligevel er det rigtig dejligt, at folk viser interesse, fortæller hun og fortsætter:

- Han har accepteret, at jeg er et kendt ansigt, men ønsker det ikke selv.

fastslår hun.

LÆS OGSÅ: Malene vil aldrig stole på Anna igen

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.