‘Nak & Æd’-Nikolaj folder sig ud: Fuld af røverhistorier
Nikolaj Kirk og medværten Zissel Kjertum-Mohr fortæller historier fra den vide verden hjemme fra hans køkken i 'Talk Town'-podcasten.
Det sprutter og sprøjter fra pander og gryder, når Nikolaj Kirk og medværten Zissel Kjertum-Mohr går i køkkenet i Talk Town-podcasten 'Ohøj Sømand – nu spiser vi'.
– Jeg er jo et madmenneske og lever af at lave mad og har gjort det hele mit liv. En all inclusive buffet ser fuldstændig ens ud, ligegyldigt om du er i Thailand eller Egypten eller på Gran Canaria, det er de samme cocktailpølser, der ligger ved siden af den stegte bacon, og det har ingen interesse for mig, siger halvdelen af den populære 'Nak & Æd'-duo.
LÆS OGSÅ: Lotte Kejser udgiver ny bog: Mine børn skal have noget om mig, når jeg ikke er her mere
Den berejste kok søger efter de autentiske mad-miljøer, og han har prøvet fange silkemyg i Centralafrika, spist syltede søkonger, som har ligget i maven på en sæl i Nordgrønland og boet blandt kodrivere i Sydsudan.
– Så jeg er fuld af røverhistorier fra naturfolk rundt omkring i verden, som man ikke så tit møder, hverken i fjernsynet eller andre programmer. Podcast er et langsommeligt medie, og det betyder, at man har tid til at snakke om det, man gerne vil snakke om, og så er det enormt billedskabende, fortæller den 45-årige kok om sit program, som kan høres i podcast-app'en Talk Town.
LÆS OGSÅ: Geggo ramt af smertefuld bækkenløsning
LÆS OGSÅ: Sandra har mistet sine børn: Smerten sidder i mig