Michelle: Udelukker ikke pige-sex

Ingen af fyrene på 'Paradise Hotel' har fanget Michelles interesse, men det har én af pigerne derimod.

I mandagens afsnit gjorde Michelle Stolle frustreret, da hun afslørede, at ingen af fyrene var tiltrækkende, og derfor ville den smukke pige hellere være sammen med Shila - fremfor en af drengene.

- Mange spørger (red. hvem den mest attraktive er), men der er virkelig ingen. Jeg er til indvandrer fyre - og fyrene på hotellet er alle danskere, desværre, siger Michelle til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Freja: Jeg skulle have spillet anderledes

Skulle have haft flere shots

Både Shila og Michelle har hjemme i Danmark været sammen med en pige, og derfor udelukker Michelle ikke, at de kunne have fundet på at være sammen i Mexico.

- Jeg snakker bedst med Shila, så det ville virke underligt at fremhæve en fra den anden gruppe, som jeg ville være sammen med. Jeg ved godt, at det lyder underligt, når vi har et mor/datter-forhold, forklarer Michelle og tilføjer:

- Hvis baren havde været åben lidt længere, og vi havde fået lidt flere shots, så kunne det godt være sket.

LÆS OGSÅ: Knust Ali: Jeg er så bitter

Nathja havde kløerne fremme

Særligt Stolle blev skuffet over, at Michelle ikke syntes, at fyrene på hotellet er attraktive - og selv føler Michelle ikke, at hun fik chancen for at komme ind på Stolle.

- Jeg var jo partner med Stolle i starten. Jeg gik i seng, og han gik ud for at knalde. Jeg havde ingen chance for at komme ind på ham, for hver gang jeg ville snakke, så var Nathja fremme med kløerne, siger Michelle.

I stedet brugte Michelle sin tid på at tale med Shila, som hun har fået et meget godt forhold til på 'Paradise Hotel'.

LÆS OGSÅ: Se klippet: To nye 'Paradise'-fyre tjekker ind

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.