Medier: 'The Office' vender tilbage

Flere af de originale castmedlemmer er klar på endnu en tørn, når den succesfulde komedieserie vender tilbage.

I ni sæsoner mellem 2005 og 2013 fik tv-seerne lov til at følge med i den skøre og skønne hverdag på Dunder Mifflin-afdelingen i Scranton, PA. Serien, der er baseret på den engelske Ricky Gervais-serie af samme navn, blev hurtigt populær og har for alvor vundet kultstatus, efter den for fire og et halvt år siden blev taget af programmet på grund af dårlige seertal.

Men nu er der gode nyheder, hvis du har savnet at følge med i hverdagen hos Jim, Pam, Dwight og alle de andre på det noget specielle kontor. Ifølge TVLine og Variety er NBC nemlig i fuld gang med at genoplive 'The Office', hvor man satser på at have den med i tv-stationens 2018-2019-sæson. Det bekræfter kilder over for medierne.

SE TRAILEREN: Kultserie får ny sæson på Netflix

TVLine skriver, at flere af de gamle castmedlemmer vender tilbage til Dunder Mifflin, mens der også kommer nye folk til i den nye sæson. Desværre ligger det allerede nu fast, at den kommende sæson bliver uden Steve Carell, der spillede den vanvittige men alligevel elskelige chef Michael. Han havde den helt store hovedrolle i de første syv sæsoner, inden han forlod serien og første vendte tilbage for en kort bemærkning til sidst i sæson 9.

Der er for alvor gået mode i at genoplive gamle serier. ‘X Files’, ‘Twin Peaks’, ‘Prison Break’, ‘Will & Grace’, ‘Gilmore Girls’, ‘Full House’ og 'Roseanne' er blandt andet vendt tilbage med nye afsnit, mens netop NBC tidligere i år også genoplivede 'Will & Grace' med stor succes. Derfor er det langt fra utænkeligt, at man nu også vil forsøge sig med 'The Office'.

LÆS OGSÅ: Mystisk Netflix-serie fanger fra første øjeblik

Tanken om at genoplive kultserien har nemlig været til stede i lang tid hos NBC. Det afslørede tv-stationens underholdsningsdirektør, Bob Greenblatt, i sommer.

- Vi taler ofte om 'The Office'. Jeg har snakket med Greg (Daniels, der står bag den amerikanske version af serien, red.) fire gange over de sidste par år. Men det er altid: "Måske en dag, men ikke nu". Der er helt sikkert en åben invitation, men der sker ikke noget lige nu. Hvis han vil gøre det, så vil jeg også gøre det, sagde han til Deadline.

Nu tyder det altså på, at Greg Daniels har fået mod på mere, og selv om seriens fans stadig må vente lidt på, at det bliver helt officielt, så ser det altså ud til, at man godt kan begynde at glæde sig lidt. Og det gør mange allerede.

LÆS OGSÅ: ‘Kongen af Queens’-genforening får dansk premiere

LÆS OGSÅ: Ny ‘Vikings’-sæson får dansk premiere