Masser af romantik mellem Baris og Tessie: Vi har kun problemer på de sociale medier

Stemningen er i top til aftenens 'Robinson'-finale, og det samme er Baris og Tessies forhold.

Det er ikke nogen hemmelighed, at forholdet ikke helt har kørt på skinner for Baris og Tessie, der blev kærester i oktober. Blandt andet har det også på sociale medier tydet på, at de var gået hver til sit.

- Men vi var nødt til at slette nogle opslag for at skrue ned for rygterne. Men vi har ikke på noget tidspunkt været fra hinanden, siger Baris.

Til årets finalefest i 'Robinson Ekspeditionen' troppede de dog op som et par, og der er sød musik og masse af romantik i luften.

LÆS OGSÅ: Efter hårdt ‘Robinson’-exit: De var nogle tøsedrenge

- Det er kun på de sociale medier, der har været problemer. Der har været så mange rygter og så mange detaljer om mig. Blandt andet siger rygtet, at jeg har været utro med den ene og den anden i byen og på et toilet, og jeg ved ikke hvad, siger en frustreret Baris til Realityportalen og fortsætter:

- Men vi har aldrig haft en dårlig oplevelse, mens vi er sammen. Der er det næsten for godt til at være sandt, fortæller Baris, mens han sammen med Tessie får en drink i baren.

LÆS OGSÅ: Realitypar har slået op: Kold luft og beskyldninger om hashmisbrug

Ny plan for forholdet

Parret fortæller, at de arbejder på at holde Tessie væk fra medier som Jodle, hvor den slags rygter florerer.

Det har Baris forlangt, da han ellers får en titel på sig, som han ikke ønsker. Han er blandt andet blevet kaldt for en fuckboy, og det er noget, der ligger meget langt fra hans personlighed, da loyalitet i et forhold ifølge ham er noget af det vigtigste.

LÆS OGSÅ: Frustreret ung mor: De stjal fra mit barn

- Tessie har det med at have følelserne uden på tøjet og reagere for hurtigt og voldsomt. Hun kommenterer på alle opslag og læser alle rygter, siger han.

- Jeg skulle ikke have reageret så voldsomt på de rygter. Men det kan være svært at styre. Men i dag er alt godt mellem os, smiler Tessie.

LÆS OGSÅ: Hård besked til ung mor: Du burde ikke have børn