Mary og Marie fejrede fødselsdag sammen: Festede hele natten

De to fødselarer festede hele natten i selskab med familie og gode venner.

Efter aflysningen af gallataflet på Rosenborg Slot blev alle sejl sat til for at gøre kronprinsesse Marys 50-års fødselsdag så festlig som muligt.

Kronprinsessen havde glædet sig helt enormt til taflet, der allerede i januar blev aflyst på grund af restriktionerne. Til gengæld fik hun en helt uforglemmelig aften hjemme i Frederik 8.s Palæ, hvor familie og venner fejrede hende til langt ud på natten.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-deltager springer ud som kunstner

Og som den perfekte værtinde har hun uden tvivl sørget for også at fejre prinsesse Marie ved midnat, da svigerinden søndag fyldte 46 år.

Udover dronning Margrethe, prins Joachim og prinsesse Marie deltog en lang række venner fra nær og fjern.

På gæstelisten sås Anders og Anne Holch Povlsen, Rebecca og Johan Wedell Wedellsborg, Birgitte og Jeppe Handwerk, Ellen Hillingsø og Christoffer Castenskiold, Ditlev Ahlefeldt-Laurvig og Christina Hage, Michael Halbye, Christoffer og Stephanie Knuth, Nina Wedell-Wedellsborg og Peter Aandahl, Jakob og Anna-Sofi Reese, Michael og Ulla Brockenhuus-Schack samt Helle og Ulrich Trolle.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang skal under kniven: Nyt frontparti

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Derfor er ‘Badehotellet’ så populært

Efter middagen, hvor der også var et musikalsk indslag fra DR Pigekoret, startede festen for alvor. Man kunne høre høj musik fra Frederik 8.s Palæ til langt ud på natten, så sammen med mange andre i resten af Danmark, kunne fødselsdagsgæsterne for alvor markere, at den tredje nedlukning er slut.

Som HER&NU tidligere har kunnet afsløre, tog kronprinsesse Mary i starten af denne uge på en velfortjent skiferie med familien, og først onsdag den 23. februar har hun igen et officielt arrangement i kalenderen.

Her skal hun sammen med dronningen modtage hertuginde Kate, der kommer til Danmark på et to-dages besøg.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: MasterChef er tilbage med nyt twist

Efterfølgende spiser Kate og Mary frokost og besøger sammen et kvindekrisecenter..