Martin Jensen langer ud efter Kwamie Liv

'X Factor'-dommer og DJ, Martin Jensen, forstår ikke Kwamie Livs beslutning.

Sidste fredag endte den 37-årige sangerinde og dommer i 'X Factor', Kwamie Liv, i en situation, som for alle tre dommere er blandt de værst tænkelige scenarier ved at medvirke i programmet.

LÆS OGSÅ: Philine afslører: Det slutter her

Hun skulle som bekendt vælge mellem at smide enten Oliver Antonio eller Tina Mellemgaard hjem, og den beslutning tog lang tid for hende at nå frem til og berørte hende dybt.

Valget faldt på at sende Oliver hjem, og det er Martin Jensen ret uforstående overfor. Det fortæller han fredag efter liveshowet.

- Jeg synes faktisk, den er lidt forkert. Jeg synes, Oliver skulle være gået videre. Det er ham, jeg synes, er mest underholdende at se på. Jo klart - Tina hun er skide dygtig. Men jeg synes, det er Oliver, der har udviklet sig mest, slår han fast.

LÆS OGSÅ: BREAKING: Her er ALLE deltagere i ny sæson 'Ex on the beach'

Derfor gik Kári videre

For ham selv og deltagerne Kári og Mille gik det efter planen. Bookmakerne havde ellers spået, at Kári efter to omgange i farezonen, ville komme til at synge for sidste gang i 'X Factor' i fredags. Men sådan gik det ikke for den færøske sanger.

LÆS OGSÅ: Peter Ingemann støtter Johnny i sorgen: Tilgiv hende

- Det er jo bare det, at det overrasker igen. Man kan sige, at de gange hvor Kári er kommet i farezonen, der har folk måske troet, han har været lidt for sikker til at komme med videre. Og den her gang var folk virkelig søde til at bakke op og bare give ham den støtte, han burde have, lyder det fra Martin Jensen.

Den 30-årige DJ har ingen idé om, hvem der kommer til at vinde 'X Factor', og fredagens afgørelse i talentprogrammet var netop også et bevis på, at alt kan ske i de kommende liveshows.

LÆS OGSÅ: Akavet date: Reality-deltager afsløres i hemmelig fortid