Malene om 'Paradise'-exit: Jeg er utrolig skuffet

En hurtig beslutning truffet af 'Paradise'-fyrene betyder, at Malene ikke længere kan vinde 'Paradise Hotel 9'.

Malene gik ind i finaleugen på 'Paradise Hotel' uden en partner, og det blev skæbnesvangert for hende, da fyrene på hotellet hurtigt besluttede, at hun skulle forlade hotellet.

- Jeg kan godt forstå, at fyrene tog beslutningen så hurtigt, fordi de selv var bange for at ryge på den. Jeg synes faktisk ikke, at jeg fik en fair chance, eftersom jeg ikke havde nogen partner til at støtte mig. Jeg er utrolig skuffet over den måde, jeg røg ud på, fortæller Malene til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Åh, åh Nicolas - Rasmus er tilbage

Fik ikke en fair chance

Miss Paradise var utrolig tæt på finalen, som hun havde kæmpet for at nå fra dag et.

- Det er super ærgerligt at ryge ud så tæt på finalen! Jeg havde været derinde siden den første dag, og jeg var så tæt på. Det gjorde rigtig ondt, lyder det fra en tydelig skuffet Malene.

Da Malene endnu engang måtte tage afsked med Kasper, vidste hun godt. at det ville blive svært at klare sig videre i spillet.

- Jeg føler, at jeg mistede min chance, da Kasper røg ud. Jeg havde, som sagt, ikke nogen partner til at støtte mig, og eftersom det gjaldt om at træffe en beslutning hurtigst, føler jeg ikke, at jeg fik en fair chance for at forsvare mig selv eller overbevise en af drengene om, at de skulle stå med mig.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-Beth: Jeg følte mig sikker

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.