Sarah Dohn (Foto: Janus Nielsen)
Sarah Dohn (Foto: Janus Nielsen)

Lykkelige Sarah Dohn: Jeg er forelsket

Den festglade 'Paradise'-vinder ser stort kærestepotentiale i den nye fyr i hendes liv.

Sarah Dohn er altid klar på en fest. Det blev klart for alle, da hun deltog i sidste års 'Paradise Hotel', hvor hun ofte var sidste mand tilbage på dansegulvet.

Efter at have løbet med finaletrofæet, men desværre tabt pengene til partneren Jonas, vendte hun hjem til Danmark, klar til at indtage dansegulvene i København.

Der gik nogle måneder med fest, mens 'Paradise'-vinderen solede sig i succesen og socialiserede sig med andre realitystjerner, før Sarah fik nok og flyttede hjem til Aalborg, hvor hun kommer fra. Siden er der kommet mere ro på tilværelsen, og det er der en helt særlig grund til.

LÆS OGSÅ: Nicklaes og Line Maria er kærester: Hun sagde ja!

- Jeg har fundet mig en sød fyr, som jeg ser kærestepotentiale i, så jeg har det super dejligt for tiden, fortæller Sarah til Realityportalen.

De har set hinanden i en lille måned og kalder sig derfor ikke kærester endnu, men Sarah ser bestemt en fremtid med ham.

- Jeg er meget forelsket, men det er stadig ret nyt, så holder det stadig lidt for mig selv, så jeg ikke skræmmer ham væk, lyder det fra den humørfyldte Aalborgenser.

LÆS OGSÅ: Realitypar venter barn: Sådan fandt vi ud af det

LÆS OGSÅ: Bendtner har gemt bolde fra de vigtigste kampe