Linda Andrews om tiden efter 'X Factor': Jeg var ikke ude i to år

Det kom bag på 'X Factor'-vinderen, hvilket pres fra omverden, der skulle møde hende efter hun vandt.

Året var 2009, da færingen Linda Andrews løb med sejren i 2. sæson af det populære tv-program 'X Factor'. Ifølge hende var det en 'crazy' tid på mange måder. For selvom hun var glad for sejren, oplevede hun også en bagside af medaljen.

LÆS OGSÅ: 'X Factor'-deltager efter hård kritik: Det har jeg lært

- Jeg var ikke ude i to år. Jeg bestilte mad, fordi det var så overvældende fra den ene dag til den anden at være et kendt ansigt. Jeg kunne ikke stå i køen i Kvickly uden at blive overfaldet af folk, som skulle have autografer og billeder. Det var overvældende, og jeg var ikke forberedt på det overhovedet, fortæller den tidligere 'X Factor'-vinder, da HER&NU møder hende lige inden 2. liveshow af dette års 'X Factor'.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde afslører: Klar til at slutte

- I virkeligheden var jeg bare mentalt træt, fordi hele det her cirkus omkring showet var vildt, og samtidig var jeg ude og lave en masse jobs, fortæller Linda, der også er mor til datteren Celeste, som på daværende tidspunkt var ni år gammel.

Det er musikken, som driver

Presset fra omverden var psykisk hårdt for Linda Andrews. Halvandet år skulle der gå, før hun kunne begynde at slappe af, og det var tiltrængt.

- Følelsen af, at folk ikke har en mening om, hvad man har på, var fantastik, for det havde jeg savnet, fortæller Linda, som nød endelig at kunne gå til bageren med morgenhår og købe rundstykker, uden nogen skulle have en mening om det.

LÆS OGSÅ: WOW: Ung mor har smidt næsten 50 kilo på et år

Heldigvis blev hun klogere på, hvad der er vigtigt for hende.

- Jeg har lært, at det er dejligt, når folk genkender en, men det er absolut ikke det, der er mit drive - det er at lave musik, fortæller den dygtige sangerinde.

Linda har på nuværende tidspunkt udgivet syv albums, og sammen med sit band 'The LAB' har hun endnu et på vej. Samtidig arbejder Linda på andre ting ved siden af musikken, og måske vi en dag ser en tøjkollektion fra den kendte færing.

LÆS OGSÅ: Caroline Fleming om kæresten: Vi er et flot par