Laura og Isse fra ’Sommerdrømme’: Det lå ikke i kortene, at vi skulle være kærester

Det yngste par i 'Sommerdrømme' har dannet par i to år, men der var ikke tale om kærlighed ved første blik.

Laura på 26 og Isse på 25 er lige nu aktuelle i boligprogrammet 'Sommerdrømme' på TV 2, hvor de dyster om at bygge og indrette det flotteste sommerhus for til sidst at få muligheden for at vinde huset i Hvide Sande. Parret har været kærester i to år, men det var lidt af et tilfælde, at de fandt sammen.

- Vi kommer begge fra Holbæk, hvor vi gik på gymnasium sammen, men dengang talte vi aldrig sammen, fortæller Laura, der dog godt vidste, hvem Isse var og omvendt.

LÆS OGSÅ: ‘Sommerdrømme’-deltager afslører stor hemmelighed: Var gravid under optagelserne

- Hun var bare ikke interessant for mig dengang, griner Isse, mens Laura afbryder.

- Vi havde begge nogle fordomme og antagelser om hinanden. Isse synes, at jeg var smart i en fart og snobbet. Og jeg synes måske, at Isse var lidt nørd eller bare en af dem, man ikke lige snakkede med, griner Laura.

LÆS OGSÅ: Lene Beier gør god gerning: Taler med de ensomme

Parret gik tre år på gymnasiet sammen, men uden at sige et ord til hinanden, men skæbnen ville, at de fem år senere skulle mødes igen.

- Så begyndte vi at mødes til nogle private fester fem år efter gymnasiet, hvor vi faldt i snak og fandt hinanden interessante, fortæller Laura til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: IKKE SET I ‘SOMMERDRØMME’: Produktionsholdet måtte træde til

Første date var med en veninde

Efter at have snakket lidt sammen besluttede Isse at invitere Laura på museum. Isse er ansat hos 'Unge Holbæk', hvor han arrangerer ture for unge mennesker, og han havde kigget på et museum, som kunne være interessant for de unge.

- Jeg ville gerne se terrænet og se, om det overhovedet var relevant for dem (de unge red.). Og så så jeg mit snit til at invitere Laura med, fortæller Isse, men Laura havde sine forbehold.

LÆS OGSÅ: BABY NEWS: ‘Sommerdrømme’-baby på vej

- Jeg vidste ikke rigtig, hvad det var Isse ville, og jeg var sammen med en veninde, så hende tog jeg med. Så følte jeg ikke, at det var så date-agtigt, og jeg vidste ikke, om det var det, Isse lagde op til. Det var vores første rigtige møde i dagslys.

LÆS OGSÅ: 'Nybygger'-par venter deres andet barn: Vil ikke gøre sammen fejl igen

Efter museumsturen gik det meget stærkt, og to uger efter begyndte parret at ses hver dag.

- Vi klingede lynhurtigt, fortæller Laura.

I dag har parret boet sammen et års tid i Lauras lejlighed, hvor Isse efter at have deltaget i 'Sommerdrømme' har lavet et helt nyt badeværelse i lejligheden.

Følg Laura og Isses kamp for at vinde i 'Sommerdrømme' onsdag på TV 2 kl. 20.00.

LÆS OGSÅ: Mascha Vangs coronakur: Så meget har jeg tabt mig