Kwamie afslører hemmelig snak med Olivers far

Det var i tårer, at Kwamie Liv efter lang tids tænkepause sendte Oliver Antonio hjem. Derfor betød det meget, hvad deltagerens far sagde til hende.

Årets sæson af 'X Factor' har vist sig at byde på den ene overraskelse efter den anden.

LÆS OGSÅ: Efter utroskab: Nu svarer Anna på alle spørgsmål

Forrige fredag gik intet som forventet, da der pludselig opstod strømsvigt i studiet, og i går var det også de færreste, der havde set det komme, at Kwamie Liv skulle sende den ene af sine solister hjem.

Det tog hårdt på 'X Factor'-dommeren.

LÆS OGSÅ: Karina fortæller om den nye 'Forsidefrue'

- Jeg stod virkelig med to forkerte beslutninger, og så tog jeg den ene forkerte beslutning. Det ville også være forkert at sende Tina hjem, fortæller hun efterfølgende til HER&NU.

Derfor ramte det hende, da den 23-årige Oliver Antonios far henvendte sig til hende efter afgørelsen.

- Da jeg gik af scenen tidligere, fordi jeg lige skulle tjekke, om de var okay, og lige hilse på deres familier, så tog Olivers far fat i mig og rystede mig og sagde: "Tak. For alt det, du har gjort for min søn. Og det, du har givet ham, det kan han bruge resten af livet", siger hun.

LÆS OGSÅ: Er Mads og Mille fra 'X Factor' blevet kærester?

For Kwamie betyder det meget at se, at Oliver kan tage sit exit med oprejst pande, og at han er stolt af sin præstation, selvom den sluttede ved fjerde liveshow.

- Det er ikke kun at stå på den her scene, det er virkelig også alle de timer, jeg har brugt med dem alle sammen. Jeg går ind i det her 110 procent. Ikke kun på musikkens præmis, men virkelig også på det menneskelige, lyder det fra den 37-årige sangerinde og sangskriver.

LÆS OGSÅ: CHOK: Frieri til Reality Awards