Foto: Bjørn Hvidsteen
Foto: Bjørn Hvidsteen

Kom tæt på Rikke Gøransson: Her er mine 'Paradise'-krav

Den smukke vært har stået i spidsen for 'Paradise Hotel' siden 2008. Få her et eksklusivt indblik i hendes liv i Mexico.

I 2008 overtog Rikke Gøransson rollen som vært på 'Paradise Hotel' fra Ibi Støving, og siden har den smukke vært styret løjerne på det luksuriøse hotel med stor succes.

Det er i alt blevet til otte sæsoner af det populære program, og i et eksklusivt interview med Realityportalen.dk afslører Rikke, at hun for første gang i år har stillet nogle krav til sit ophold i Mexico.

- Jeg skal have en bil, så jeg kan komme lidt væk og tage ind til byen og lave noget helt normalt. Og der skal være træningsudstyr til rådighed, siger den 27-årige vært til Realityportalen.dk.

SE OGSÅ: VIDEO: Bag om ‘Paradise Hotel’ i Mexico

Træning er vigtig

Smukke Rikke tager ikke til Mexico uden, der er særlige trænings-faciliteter til rådighed. (Foto: Marlene Juhl Skovgård, Mexico.)
Smukke Rikke tager ikke til Mexico uden, der er særlige trænings-faciliteter til rådighed. (Foto: Marlene Juhl Skovgård, Mexico.)

For Rikke, der er uddannet fitnessinstruktør, er det vigtigt, at der er gode træningsmuligheder, når hun er i Mexico.

- Jeg vil gerne have, at der er en vægtstang, håndvægte, stepbænk og træningsbænk. Jeg løber også meget dernede, og der ligger en grussti, der er tre kilometer fra ende til anden, som er helt perfekt, siger hun.

Rikke er netop nu i L.A, hvor planen er at nyde livet de næste to måneder.

LÆS OGSÅ:Rikke Gøransson er ‘Årets realityvært 2013′

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.