Foto: TV3
Foto: TV3

Kay: Jeg har det vildest!

Kay ligger ikke på den lade side i huset, han fyrer den max af med byture og damer.

Selvom optagelserne til TV3'programmet 'For lækker til KBH' for længst er overstået, så har Kay givet den gas. For ifølge ham, skal der festes og dates i bedste ’For lækker til love’- stil, og randrusianske Kay mener så absolut, at han gør sin del.

-Jeg ligger forrest både med byture, scoringer, ja ALT, lyder det kækt fra Kay.

- De andre taler om, at de skal score og det ene og det andet, men det bliver ikke til noget, men JEG scorer! Måske har jeg det vildest, bare fordi jeg kan, udtaler den kække fyr.

Selvtilliden fejler ikke noget hos Nik & Jay- look alik’en, og da spørgsmålet falder på, om han har haft nogle piger med hjemme, smiler han bare kækt og trækker på skuldrene og tilføjer:

- Jeg kan sige så meget, at jeg ikke kan gå fire uger uden sex, og vi er jo i huset i hvert fald i fire uger.

LÆS OGSÅ: ‘Diva’-Julie: Hot bikini-babe

Jeg er lækrest!

Alle super- daterne er ifølge programkonceptet ’For lækker til KBH.’, men står det til Kay, er der ingen tvivl om, hvem der er den lækreste i huset.

- Jeg synes, jeg er den lækreste i lejligheden. Jeg har en pæn krop, og så har jeg højden på 1.86, som jeg ved, pigerne går meget op i. Jeg har hele pakken, men vigtigst af alt så har jeg charmen. Jeg slipper af sted med rigtig mange ting og siger tingene ligeud til pigerne, uden at få en lussing.

Og Kay går direkte til makronerne- og melonerne- når han er på date.

- Jeg er begyndt at spørge min date direkte, om hun er til sex på første eller tredje date. Svarer hun tredje date eller måske endda senere, så fortæller jeg hende, at jeg ikke kan bruge det til en skid. Jeg SKAL have sex på første date, for hvis hun er død i trussen, så er det spild af tid. Eller hvis hun er rygsvømmer, det kan jeg heller ikke bruge til en skid, lyder det ærligt og bestemt fra Kay.

- For mig er 80 procent i et forhold sex, og fungerer det ikke, så fungerer forholdet bare heller ikke. Så man kan lige så godt finde ud af det med det samme.

LÆS OGSÅ: Kay lancerer ‘Små fødder, store nødder’

Drømmepigen er en dulle

Kay er særligt blevet kendt for sit motto ’Små fødder, store nødder’, hvilket han selv mener indrammer nogle af de vigtigste kriterier for drømmekvinden. Alligevel har Kay faktisk slækket lidt på ét af sine krav.

- Jeg har valg,t at hun gerne må have størrelse 39 i sko, men det er altså også max! Og så skal hun helst have 600ml silikone. Derudover skal hun være selvstændig, for jeg har hverken tid eller lyst til at gå og underholde hende. Og så skal hun være en dulle.

Men Kays kriterier for drømmekvinden stopper ikke her:

- Derudover skal hun have en pæn krop og gå op i sig selv og gerne skille sig ud fra mængden. Jeg elsker, når folk skiller sig ud. Jeg vil gerne have noget, andre ikke har. Det kan være, hvis hun har en taske til 30.000 kroner, som der kun findes tre af i Danmark, eller hvis hun er iført en blomstret kjole, som alle andre måske synes er pissegrim, men som hun ser dejlig ud i. Hun skal bare skille sig ud fra mængden, så folk kigger efter hende, pointerer Kay.

Med de mange og måske lidt specielle kriterier indrømmer Kay, at drømmekvinden måske er svær at finde, også selvom han er gået en skostørrelse op i år.

- Det er svært at finde en dulle, som er selvstændig. Jeg synes godt nok ikke, der er mange der er det.

Følg Kays scoringstogt i ’For lækker til KBH.’ på TV3 til efteråret.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.