Teitur og Jonass er klar på fest til Reality Awards (Foto: Janus Nielsen)
Teitur og Jonass er klar på fest til Reality Awards (Foto: Janus Nielsen)

Jonass er ude: Teitur går solo

'Paradise Hotel'-vinder Teitur Skoubo har valgt at bryde med sin gode kammerat Jonass Jannec Jensen for at gå solo.

Mange vil mene, at man ikke kan sige Teitur uden at sige Jonass, og man kan ikke sige Jonass uden at sige Teitur. De to 'Paradise'-kammerater er for altid forbundet, men nu har Teitur taget det første skridt til separation. Med den nye Youtube-kanal 'Teitur Skoubo' lover 'Paradise'-vinderen 2019 endnu mere indhold og personlige historier, og det bliver altså uden Jonass.

- Mig og Jonass bor stadig sammen, vi er stadig bedste venner, men vi lever vidt forskellige liv. Derfor har vi altid haft svært ved at passe ind i vores planlægning, hvornår vi skulle filme, så det er faktisk derfor, at jeg er gået helt solo nu, fortæller Teitur på sin første video, hvor han også lover, at kanalen med Jonass stadig vil bestå, men han ved ikke, hvornår der igen vil være indhold på den.

LÆS OGSÅ: Teitur og Christels planer for bryllup ligger fast

Da Teitur lavede Youtube sidst, handlede alt om fest og farver, men med den nye kanal bliver indholdet mere seriøst.

- Jeg er blevet personlig træner, jeg har fået en kæreste, og min hverdag er blevet en helt anden, men jeg har virkelig savnet at lave Youtube, for jeg elsker det, fortæller Teitur fortsat.

- På Youtube har jeg meget større mulighed for at vise, hvem jeg er i forhold til på Instagram, hvor en story kun er 15 sekunder. Her føler jeg virkelig, at jeg bare kan snakke og være mig selv, og på den måde kommer følgerne meget tættere på mig, og hvem jeg er, fortæller Teitur til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Christel: Derfor ser jeg anderledes ud nu, end da jeg var med i 'Paradise'

Indhold på kanalen

Eftersom Teitur er startet op som personlig træner, vil meget af indholdet være træningsvideoer, gratis træningsprogrammer og noget om kost og vejledning, men han lover andet end fitness.

- Der kommer også mange vlogs fra rejser, noget fra min egen træning og hverdag og Q&A's. Jeg vil gerne have, at I kommer til at kende mig og min mere seriøse side. Jeg kan også virkelig godt lide at lave challenges, så det kommer der meget af her på kanalen, fortæller Teitur, der opfordrer alle til at komme med udfordringer.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Jonass har scoret ‘Vild med dans’-babe

Teitur lover, at der hver søndag vil være en ny video på kanalen, og ud fra Teiturs Instagram-storys at dømme, så har han også allerede taget den første udfordring op fra en af sine følgere, som ønsker, at Teitur spiser 10.000 kalorier på 24 timer.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen nyder livet i Spanien, og hun er ikke alene

LÆS OGSÅ: Derfor medvirker Geggo i ‘Fangerne på fortet’ trods vilde dyr i fangeskab