Ilona ude af 'X Factor': Arbejder allerede på ny musik

Her til aftenens semifinale måtte Ilona forlade 'X Factor'. Men hun afslører, at hun slet ikke er færdig og allerede arbejder på at udgive noget musik selv.

Lige inden finalen i 'X Factor', der starter på fredag og strækker sig til lørdagen med, måtte vi her til aften sige farvel til Ilona i musikkonkurrencens semifinale.

Ilona stod tilbage som den sidste af Oh Lands solister over 23, og hun var også blevet givet de sværeste kår af bookmakerne.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘X Factor’ får endnu en sæson

Desværre var den store stemme, der i aften bød på nummeret ‘Chim Chim Cher-Ee’ fra filmen 'Mary Poppins', ikke nok til at komme videre i 'X Factor'.

- Jeg skal lige sluge, at det er slut, fortalte Ilona lige efter afgørelsen, hvor hun sendte en dybfølt tak til alle de andre deltagere, og særligt sin dommer Oh Land, der nu går til finalen uden nogen af sine egne deltagere.

- I kommer nok til at høre om mig på et eller andet tidspunkt igen, lød det selvsikkert fra Ilona.

LÆS OGSÅ: Luksus fra luften: Se danske tv-stjerners vilde hjem

Arbejder på ny musik

Som det også fremgik af Ilonas fattethed efter afgørelsen, så tog hun ikke hendes udstemning af 'X Factor' så tungt.

- Jeg har det meget fint. Jeg er stolt af min præsentation i aften. Jeg troede, at jeg skulle græde på scenen, hvis det nu skulle ske, men nej, overhovedet ikke, jeg er stadigvæk ung, og jeg ved, at der nok skal komme mange ting ud af det her 'X Factor', fortæller Ilona efterfølgende til Realityportalen og afslører, at hun slet ikke er færdig endnu:

- Jeg elsker musik så meget, at jeg ikke bare kan stoppe her. Så jeg arbejder på at skrive nogle sange selv, afslører hun.

LÆS OGSÅ: ‘Kongerne’-Kia er klar til at udgive sin bog: Det går den rigtige vej nu

Oh Land til finalen uden deltagere

Med Ilonas exit fra 'X Factor' står Oh Land nu uden nogen deltagere til den kommende finale på fredag.

- Det er jeg virkelig ærgerlig over. Men sådan er gamet. Seerne har talt, og de blev mere rørt af noget andet, fortæller Oh Land efterfølgende til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Geggo sætter ord på sin abort: Jeg fik voldsomme smerter