IKKE SET PÅ TV: Her beslutter David at smide kuglen

David havde langt hen ad vejen en plan om, at han ikke ville smide kuglen, når han skulle stå og se Sille i øjnene under troskabstesten. Nu forklarer han, hvad der skete og gjorde, at han ikke fulgte den plan.

Mange blev overrasket, da de torsdag i sidste uge så 'Paradise'-finalen, hvor David Jarsbo valgte at lyve overfor sin partner og tidligere kæreste, Sille Nimholm. Faktisk blev David selv også en smule overrasket, da han smed kuglen, og det var først i de sidste minutter, han tog det valg.

Artiklen fortsættes under videoen, hvor Sille og David fortæller alt om troskabstesten og tiden efter... 

Parret blev skilt ad klokken 12 på dagen, hvor troskabstesten skulle finde sted om aftenen.

- Man sidder nede på værelset i 10 timer og hjernevasker lidt sig selv. Jeg glemte nok lidt, at det var Sille, jeg stod overfor. Så i den pressede situation valgte jeg at tage en beslutning om, at nu tænker jeg på mig selv og set i bakspejlet, så ville jeg nok gerne lave den situation om nu. Men det er jo nemt at være bagklog, forklarer David.

LÆS OGSÅ: Kia taler ud om forhold til sygeplejerske

Da han gik ind til troskabstesten, tænkte han, at han ikke ville smide kuglen.

- Det har jeg tænkt mange gange, det er egentlig først til allersidst, jeg beslutter at smide den. Jeg tænkte så meget inde på det værelse, jeg har aldrig stået i sådan en situation før. Hele dagen tænkte jeg egentlig, at ikke ville smide den, husker 'Paradise'-vinderen tilbage.

LÆS OGSÅ: 'Badehotellet' er tilbage: Her er datoen

I stedet for huske på alt det, han havde aftalt med Sille, og i stedet for at fokusere på, at det nu var hende, han havde mødt og gerne ville bygge noget op med, så kom han til at have fokus på det, han havde besluttet sig for hjemmefra.

- Jeg tror, jeg kom til at tænke meget på det, jeg havde sagt til mig selv hjemmefra, og hvad jeg havde sagt til min familie hjemmefra, at jeg ville gøre, hvis jeg kom i den her situation. Og hvad mine kammerater ville tænke. Jeg tænkte sgu ikke særlig meget over, hvem det var, jeg stod overfor, lyder det.

Sille og David blev kærester hjemme i Danmark, og de aftalte ret hurtigt at dele de 500.000. De er dog gået fra hinanden siden, men de er stadig gode venner.

LÆS OGSÅ: En måned efter reality-brud: Jeg er stadig meget bitter