Foto: TV3
Foto: TV3

Ida Amalie: Jeg glemte, at der var en bagside af medaljen

At lave TV er fedt i nuet, men man skal huske, at der også er et liv bagefter.

Festlighederne i den niende sæson af 'Paradise Hotel' er netop afsluttet, og deltagerne vælter sig i den ekstra opmærksomhed, som deres medvirken har betydet. Men selv om de nyder opmærksomheden nu, så er det ikke kun positivt at have været på TV, lyder det fra en tidligere paradiso.

- Da jeg meldte mig til 'Paradise', tænkte jeg, at det ville være helt vildt fedt at komme I TV og blive kendt. Det er rigtig overfladisk, men det var derfor, jeg gjorde det. Jeg ville gerne frem i medierne, men jeg var ikke klar over, at der også følger noget negativt med. Der er en bagside af medaljen, siger Ida Amalie, 'Paradise Hotel 7', til ekstrabladet.dk.

LÆS OGSÅ: Stine Kronborg får 'Paradise'-tattoo

'Jeg er ikke blank'

I den syvende sæson af programmet blev Ida Amalie udstillet som den blanke stripper, men i virkeligheden er hun slet ikke så dum, som hun blev gjort til.

- Jeg er slet ikke så blank, som folk tror, men det er min egen skyld, at jeg blev udstillet, som jeg gjorde. De valgte at udstille mig som blank, men jeg udtalte også nogle dumme ting, og selvfølgelig blev det vist på TV, siger hun.

Ida Amalie understreger, at hun spillede blank af taktiske årsager, fordi hun gerne ville komme langt i programmet.

- Jeg tænkte, at hvis jeg virkede lidt blank og dum, ville jeg komme videre i spillet. Det var taktik, men jeg glemte at tænke over, at det kom på TV.

LÆS OGSÅ: 'Paradise Hotel' lammetævede 'Big Brother'

Målet er advokatsekretær

At Ida Amalie ikke er den dumme blondine fra 'Paradise Hotel', har hun længe bevist. Den tidligere 'Paradise'-deltager er nemlig i fuld gang med studierne, der for tiden har fokus på sprogfag, men efter sommerferien er planen, at hun skal i gang med at læse til advokatsekretær.

Dermed har hun så småt overvundet bagsiden af medaljen, hvor folk har råbt og kastet ting efter hende, fordi de "kendte" hende fra TV.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-Anna flytter fra Martin

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.