(Foto: James Thisted)
(Foto: James Thisted)

Her er Sofie Lindes 3 største 'X Factor'-øjeblikke

Sofie Linde deler sine tre største øjeblikke i 'X Factor'

Der er ingen tvivl om, at Sofie Linde gør fantastisk figur som værtinde på 'X Factor'. Hun har haft utallige store øjeblikke, når hun som frontfigur i det populære program har holdt styr på både dommere og deltagere. Nu løfter Sofie Linde sløret for de tre største øjeblikke i 'X Factor'-karrieren.

Da Morten Nørgaard gik i stå

Hele Danmark holdt vejret, da Morten Nørgaard gik i stå på scenen.

- Der fik vi virkelig understreget, hvor live X Factor er, og i virkeligheden også hvor meget der er på spil for vores deltagere. Hvor hårdt de arbejder, hvor benhårdt det er at være med, og hvordan de bare er mennesker, der kan blive nervøse og har følelser ligesom alle os andre fortæller Sofie Linde til DR.dk.

LÆS OGSÅ: ÅRH: Så sød er Sofie Lindes datter

Reem til 5 Chair Challenge

Reem var med i år 2016, og da hun trådte ind foran dommerne til 5 Chair Challenge, blæste hun alle bagover med sin store stemme, og dét var et stort øjeblik for Sofie Linde.

- Til sin audition sang hun lidt skævt, men til 5 Chair sang hun så røven ud af bukserne, og alle var sådan 'what the fuck skete der lige der?'. Det var et stort øjeblik, siger Sofie Linde til DR.dk.

LÆS OGSÅ: Linse afslører: Sådan mødte jeg Moster Niller

Embrace og Ulige Numres 'Frit Land'

Søstrene Anilde og Azilda sang i andet liveshow i 2016 Ulige Numres 'Frit Land'.

- Da de sang den sang, var Embrace stadig flygtninge, og de havde ikke dansk statsborgerskab. Uden det skal lyde langhåret, så faldt dén optræden lige ned i en debat, der var så toneangivende i den periode, og det var en rørende oplevelse at se dem, siger Sofie Linde til DR.dk.

Du kan læse resten af artiklen med Sofie Lindes største øjeblikke her.

LÆS OGSÅ: JUBIII: Nu er ‘Familien fra Bryggen’-pausen slut