Her er Amanda Saschas nye modstander i ‘Stjerne Boksning’

Amanda Sascha går ikke hjem uden kamp.

I går kom det frem, at Katrine Hedeman, vinder af 'Robinson' 2021, har valgt at trække sig fra dette års 'Stjerne Boksning' af personlige årsager, hvilket efterlod Amanda Sascha, der også er kendt fra 'Robinson', uden en modstander.

Siden udmeldingen i går har Cengiz, der er medarrangør af eventet, knoklet for at finde en værdig modstander til Amanda.

-  Tiden er imod os, for vi kan med tre uger igen IKKE nå at få en helt ny i træning, så vedkommende, der skal møde Amanda Sascha, skal i forvejen være i besiddelse af en startsbog, matche i vægtklasse og gerne også være på nogenlunde samme niveau, skrev Cengiz ud i går.

LÆS OGSÅ: I stor konflikt efter ‘Stjerne Boksning’-exit: Respektløst

Men det hårde arbejde har vist sig at give pote.

- Kom ikke og sig, at team 'Stjerne Boksning' ikke er løsningsorienterede! Lad os præsentere et ganske vidunderligt ansigt, som i kender fra sidste år: Frk ‘Knucklemania’ eller Melina, som hun i virkeligheden hedder, står der skrevet om Amanda Saschas nye modstander på Stjerne Boksnings Instagram.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Her er den nye vært til årets ‘ZULU Comedy Galla’

Melina boksede en flot kamp imod Ida Sojborg sidste år, hvilket blev en sejr til Ida.

- Med kun tre uger til sagde hun alligevel ja, og dermed møder Amanda Sascha og Melina hinanden den 27. august til et brag af en kamp - den skal i glæde jer til!, skriver eventet fortsat ud.

LÆS OGSÅ: 'Landmand'-Maxine afslører hård dom fra lægen

Kæmpe respekt

Amanda Sascha er mere end glad for sin modstanders beslutning om at kæmpe.

- Jeg er så glad og taknemmelig for, at Melina har taget imod kampen med kun tre ugers varsel. Det har jeg KÆMPE respekt for! Jeg glæder mig til at komme op i ringen og bokse imod en rigtigt fighter. Det bliver en fed kamp, og jeg er bare så taknemmelig for, at jeg får en kamp, fortæller Amanda Sascha til HER&NU/Realityportalen og fortsætter:

- Jeg sætter så stor pris på Cengiz og Geggos hårde arbejde i forhold til at finde en ny modstander med så kort varsel og få det hele til at lykkedes, så alt det, jeg har kæmpet for, ikke bare går til spilde, slutter Amanda Sascha.

LÆS OGSÅ: Bro jubler over graviditet

Se Amanda Saschas nye modstander herunder:

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Stjerne Boksning (@stjerneboksning)