Foto: Janus Nielsen
Foto: Janus Nielsen

HAHA: Hør paradisoernes ansøgninger til 'Paradise'

Få et eksklusivt indblik i, hvad der skal til for at være med i 'Paradise Hotel'.

De to finalister og roommates fra årets 'Paradise Hotel', Jonas og Teitur løfter i en ny YouTube-video sløret for, hvordan deres ansøgninger til 'Paradise' lød. Her læser de nemlig hinandens ansøgninger op, og det fører til mange gode grin. De to venner er nemlig dybt forskellige i både deres ansøgning og sprog, men de er begge to overordentlig kække.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-deltager afslører: Så meget betaler DR

Teitur fortæller, at han skrev sin ansøgning i frokostpausen en fredag, hvor der var casting om mandagen, og er typisk Teitur, mener Jonass. Heldigvis tog ansøgningen casterne med storm, så i løbet af weekenden blev han inviteret til casting om mandagen.

Jonass ansøgning blev ikke skrevet i en frokostpause, til gengæld er den så lang, at Teitur er tæt på at falde bagover, da han skal læse op. Men især én bestemt passage i ansøgningen får smilet frem på færingens ansigt.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne rystet efter voldsom oplevelse

- Jeg har fuldt programmet i årevis, men har ikke turdet tilmelde mig tidligere, da jeg ikke gad at sælge dårlige tandpasta-produkter efter deltagelsen, læser Teitur op og er flad af grin, mens Jonass gemmer sit ansigt i hættetrøjen. Jonass har nemlig solgt tandprodukter efter programmet.

Jonass sviner desuden Lenny til i sin ansøgning, fordi han skulle bruge to forsøg på at høste de 500.000, hvilket Jonass slet ikke mente forud for sin deltagelse, ville blive nødvendigt for ham.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-deltager: Programmet kostede mig min uddannelse

Se den sjove video herunder, hvor fyrene giver deres vigtigste tips til castingen og ansøgningen, som er, at man skal være sig selv og vise, hvem man er. De indrømmer dog også, at det har også konsekvenser og lukker nogle arbejdsmæssige muligheder, men så åbner det til gengæld nogle andre døre - såsom samarbejder med dårlige tandpasta-produkter.

LÆS OGSÅ: Amalie overvejer at droppe ‘Forsidefruer’: Jeg føler mig trådt på