Fortryder alt: Sille og David deler de 500.000

David tog alle pengene selv i troskabstesten, men det blev der hurtigt lavet om på, efter 'Paradise Hotel' var slut.

Nu er det ude, at ekskæresteparret, Sille Nimholm og David Jarsbo, ikke klarede troskabstesten, hvor David valgte at lade guldkuglen smadre og i endnu højere grad smadre alt, hvad han havde bygget op med Sille.

Artiklen fortsættes under videoen, hvor David og Sille fortæller alt om finalen og tiden efter... 

Det valg gjorde ham en halv million kroner rigere, men kort tid efter at han havde knust kuglen, fortrød han, og det føltes ikke rigtigt, at der kun skulle penge ind på hans konto.

LÆS OGSÅ: Pitzner åbner op om abort og selvmordstanker

Derfor har 'Paradise'-vinderen valgt at dele pengene med Sille. De vil altså hver få 250.000 kroner af pengepræmien.

- Det besluttede vi os for, da vi kom hjem (fra Mexico, red.) Da vi skulle have et forhold op at køre, forklarer han.

LÆS OGSÅ: CHOK: Hun stopper i 'Forsidefruer'

Sille indrømmer gerne, at det i høj grad var hende, der ville dele pengene, for hun havde svært ved at se en fremtid med David, hvis han skulle beholde pengene for sig selv.

- Det var lidt mig, der åbnede den og sagde, at hvis vi skulle have et forhold op at køre, så kunne jeg ikke se David bruge en halv million. Også fordi David ikke havde stået på den halve million, han havde ikke fået den halve million, hvis han havde stået med nogle af de andre piger eller drenge, siger Sille.

LÆS OGSÅ: Sæson 2 klar: Her er den nye 'Bachelor'

Hun tilføjer:

- Det er kun, fordi han stolede så meget på mig, og han vidste, jeg ikke ville smide den. Så jeg synes kun det er fair, jeg har jo også gjort min del for, at han kunne nå dertil.

Deler pengene efter bruddet

I dag er Sille og David ikke kærester længere, de gik fra hinanden i samme uge, som finalen er blevet vist på Viaplay. Det skete blot en uge efter, at de var flyttet sammen i Davids lejlighed i Aarhus.

Alligevel har David tænkt sig at dele pengepræmien med Sille.

- Jeg har stadig tænkt mig at overholde mit ord. Så meget mere er der ikke at sige til det. Det er ikke 'Paradise' mere, siger han.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’-vært: Sådan kan du spice din jul op