Familien Hvidt Kessler på vej retur til Danmark: Det er med blandede følelser

Familien Hvidt Kessler har været fanget i New Zealand, men nu er de endelig på vej retur mod Danmark.

Mikkel Kessler og hans hustru Lea Hvidt Kessler har været i New Zealand med deres tre børn og et produktionshold fra produktionsselskabet BLU for at optage anden sæson af deres realityshow ‘På eventyr med Familien Hvidt Kessler’, der streames fra Xee.

Efter samvær med en corona-smittet dansk kvinde på den anden side af jorden, kom familien i karantæne i 14 dage i New Zealand, men karantæne-perioden er over, og familien er på vej retur til Danmark, det skriver Lea i et Instagram-opslag.

LÆS OGSÅ: Linse om langvarig familiestrid: Der er fred nu

-  Om under 24 timer vender vi snuden mod Danmark. Det er selvsagt med blandede følelser. Efter planen skulle vi have fortsat vores rejse og eventyr videre ud i verden, noget vi virkelig havde glædet os til. Vi håber at kunne genoptage vores planer, når vi i fællesskab har nedlagt den yderst ubudne gæst, Corona, skriver Lea, der vil savne New Zealand, men som også glæder sig til at komme hjem.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-babe bekræfter: Jeg er igen single

Selvom det er med blandede følelser, at familien Hvidt Kessler nu vender snuden mod Danmark, så har det ikke været nogen nem opgave at få en billet retur til Danmark.

- Vi er FRI! Og vi forsøger nu alt, hvad vi kan, for at komme hjem. Men det er ikke nemt. Landet er i total lockdown i foreløbig fire uger fra idag, skrev Lea for fem dage siden på Instagram, men et mirakel får nu alligevel familien retur i vante omgivelser.

LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson om at være i karantæne: Jeg savner andre mennesker

Familien håber på, at de kan genoptage optagelserne i New Zealand, når corona-situationen har lagt sig.

LÆS OGSÅ: SPOILER: Så mange par er sammen efter 'Love is blind'

LÆS OGSÅ: Ærlige Nathalie: Derfor skal min mor ikke med til fødslen af min...