Fie og Daniel (Foto: Privat)
Fie og Daniel (Foto: Privat)
Fie og Daniel (Foto: Privat)
Fie og Daniel (Foto: Privat)
Fie og kæresten Daniel (Foto: Privat)
Fie og kæresten Daniel (Foto: Privat)

Efter voldeligt forhold: Nu har reality-babe fundet ny kæreste

Hun følte, at hun oplevede helvede med sin sidste kæreste, men nu er livet vendt, og alt ser igen lykkeligt ud.

26-årige Fie Maria Krügermeier medvirkede sidste år i 'Paradise Hotel', og for nyligt har hun været aktuel i Viafree-programmet 'For lækker til love', hvor hun jagtede kærligheden.

Det er ikke længe siden, at Fie kom ud af et noget turbulent forhold, hvor der var en hel del vold indblandet, så Fie slog fast i 'For lækker til love', at hun  bestemt ville have en anden type fyr næste gang, så de ubehagelige oplevelser ikke ville ske igen. Hun havde derfor et klart billede af, hvilken fyr hun søgte:

LÆS OGSÅ: ‘For lækker til love’-Fie anmeldte ekskæresten for vold: Nu skal de i retten

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Sidney Lee bliver friet til i et supermarked.

LÆS OGSÅ: Stort personligt nederlag for reality-babe: Efter ti år er det slut

- Jeg søger den store kærlighed, og det skal være en, der lever op til mig. Han skal have et arbejde, være ambitiøs, og jeg gider ikke sådan en slasket type eller en gadedreng. Han skal være en bad boy i forklædning. Udadtil skal han være en pæn fyr, men han må stadig gerne være hård i det. Han skal gerne være muskuløs, høj, have mørke øjne og mørkt hår. Han må gerne se hård ud, men skal kunne bære et jakkesæt. Og så skal han have det, der følger med et jakkesæt: Ambitioner og styr på sit liv, fortalte Fie til Realityportalen.dk tidligere i år.

LÆS OGSÅ: ‘Hård udenpå’-Simon: Jeg har lagt det hårde liv på hylden

Nu viser det sig, at Fie har haft heldet med sig til at finde en kæreste. Det er dog ikke en helt ny fyr i hendes liv.

- Jeg har fået ny kæreste, eller faktisk er det en gammel kæreste, som jeg er gået tilbage til. Det er Daniel, som jeg var kærester med i fem år inden Mexico. Han er 32 år, arbejder som ingeniør hos Novo Nordisk og kommer fra Hellerup, hvor vi før har boet sammen. Så der ender jeg nok igen, fortæller Fie glad til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Dansk realitybabe er blevet skilt: Jeg har haft det rigtig skidt

- Vores forhold sluttede ikke dårligt i sin tid, vi blev bare dårlige til at være kærester, og jeg ville gerne en masse ting. Så jeg følte mig bare begrænset, men vi stoppede aldrig med at elske hinanden. Da alt det med retssagen med min ekskæreste skete, var jeg jo rigtig ked af det længe, og selvom det lyder mærkeligt, faldt det mig meget naturligt at kontakte Daniel og få støtte og opbakning. Derefter kom det bare helt af sig selv. Nogle gange skal man åbenbart opleve helvede for at se, at man rent faktisk havde det rigtig godt, og at græsset ikke er grønnere på den anden side. Vi har i hvert fald fundet kærligheden igen, fortsætter Fie og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Reality-babe trækker stikket: Depression og dårligt selvværd

- Daniel er rigtig god, han forguder den jord, jeg går på. Så det er der, jeg hører til. Det har jeg fundet ud af. Daniel kan sige fra, når der skal siges fra, og så kan der også være noget bad boy over en fyr, der kan give en verbal lussing. Det er klart at fortrække i stedet for en bad boy, der skal bruge hænderne, frygt og vold. Den bedste bad boy, man kan få, er da helt klart en mand, der tjener sine egne penge og har styr på sit liv, sin økonomi og alt. Og det har Daniel i den grad.

Se billeder af Fie og Daniel øverst i galleriet.

LÆS OGSÅ: ‘For lækker til love’-Jonas afslører: Medvirker i endnu et tv-program

Se klippet fra dengang, hvor Lenny smed Fie ud af 'Paradise' nedenfor: