Efter 'Paradise': Det var psykisk hårdt

'Paradise'-baben var hårdt ramt, fortæller hun.

Det er ikke kun fest og farver at være deltager i og gæst på 'Paradise Hotel'.

Deltagerne udsættes også for massivt pres, mens de forsøger at spille spillet, lægge den rigtige taktik og indgå de rigtige alliancer for at sikre egen overlevelse. Derfor er det for flere deltagere også en psykisk hård oplevelse.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-par er blevet forældre

Det gælder også for 'Paradise'-aktuelle Anne-Sophie Krab, der i en spørgerunde på Instagram fortæller, at det - udover at være sjovt og festligt - også var ekstremt hårdt at være på 'Paradise'.

- Det var uden tvivl den bedste og fedeste oplevelse, jeg nogensinde har haft. Men puha, det var psykisk hårdt til tider, fortæller Anne K. og fortsætter:

- Forestil jer, at man skal være på 24/7 i så mange uger, hvor der bliver løjet, sagt og gjort ting, der er hårde. Man kan ikke bare lige flygte fra problemerne.

- I skal også huske, at I jo kun ser 30 minutter af 24 timer, så der er så mange ting, I ikke får at se.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-hunk afslører fortid med stoffer

Hårdt ramt

Anne K. har været gæst på hotellet siden dag 1, så hendes hoteloplevelse har indtil videre strukket sig over flere uger. Det betyder også, at hun har måttet sige farvel til flere af dem, hun var kommet til at holde meget af.

- Jeg var hårdt ramt, da Anne, Nikolaj og Nicklas ikke var der længere. Jeg sad faktisk en hel dag nede på mit værelse og græd for mig selv, fortæller hun.

- Jeg sad bare og kiggede ud, mens alle de andre snakkede. Det var hårdt.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-hunk deler stor kærlighedserklæring

'Paradise Hotel' nærmer sig stille og roligt finaleugen. Hvem, tror du, vinder?

Stem nedenfor og vælg de to, du tror, vinder: