Dommen er faldet: Færdig i 'X Factor'

Alt kan ske i 'X Factor', og som det ser ud nu, bliver konkurrencen i aften meget tæt.

Konkurrencen spidser for alvor til, og i aften er det den sidste fredag før semifinalen. Derfor bliver det mere og mere nervepirrende for de nu fem tilbageværende deltagere, og i aften bliver det især spændende for Martin Jensens solist over 23, Kári Fossdalsá.

LÆS OGSÅ: Hård løve er blevet blød i knæene: Smask forelsket i kendis

Artiklen fortsættes under videoen med Martin Jensen og ekskæresten Cassandra...

For ifølge bookmakerne er det ham, der i aften må vinke farvel til sin plads i talentkonkurrencen. Både hos Danske Spil, odds.dk og Unibet peges der på, at Kári bliver stemt ud. For mens Mads Moldt, der står til at vinde det hele, giver pengene 81 gange tilbage, så giver den færøske sanger pengene tilbage 1,50 gang.

LÆS OGSÅ: TV3 indkalder 'Forsidefruer' til møde: Her er dommen

Disse deltagere er også udsatte

Kári har da også været i farezonen to gange før, og i sidste uge så det også ud til, at han ville forlade 'X Factor'. Meget uventet var det dog Kwamie Livs to deltagere, Tina og Oliver, der skulle på scenen og synge deres save-me-song, hvorefter en grædefærdig Kwami altså sagde farvel til sin deltager Oliver.

Hvis man tror på bookmakernes dom, så får Kári selskab af Maria Ranum i farezonen, men hun er meget tæt forfulgt af Tina Mellemgaard. De to sangerinder giver pengene henholdsvis 10 og ni gange igen.

LÆS OGSÅ: Ulykkelig kendis melder ud: Jeg er røvhamrende syg

Derfor er intet altså sikkert endnu, og i første omgang venter en aften i musikkens tegn, hvor deltagerne skal synge sange til temaet 'Norden'. Desuden kommer den svenske sangstjerne Molly Sandén forbi og gæster studiet.

Se her, hvad deltagerne skal synge i aftenens 'X Factor'. 

LÆS OGSÅ: 'Luksusfælden'-ekspert skal giftes: Sådan friede jeg til min kæreste