Det ser du ikke på tv: Sådan kan 'Boligkøb i blinde' lade sig gøre

Det er langtfra alt, vi ser, når kameraerne ruller.

I aftes var der sæsonafslutning på anden sæson af 'Boligkøb i blinde' på TV3. Heldigvis kan vi allerede nu begynde at glæde os til tredje sæson, som sendes i det nye år.

Både i første og anden sæson har det været utrolig imponerende, hvor meget der er blevet ændret på husene i forhold til deltagernes budgettet. Mange seere sidder formentlig og tænker: "Hvordan er det muligt at gøre så meget for den sum penge? Det er da ikke muligt, hvis jeg selv skal i gang herhjemme."

LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Så meget af brylluppet betaler TV3

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne er flyttet sammen med kæresten

Camilla Ottesen, som er vært på programmet, giver derfor nu en god forklaring på, hvordan det rent praktisk kan lade sig gøre, at eksperterne forvandler deltagernes huse i så høj grad:

- For det første er det klart, at der skal være rigtig gode leverandører, så arkitekten, Mads, kan lave nogen rigtig gode deals. Og leverandører som er søde til at gå ned i pris. Der kan vi jo noget andet, end folk kan rent privat. Mads får jo nogle gode rabatter, fordi han er fræk, når han handler, og så kan han også få gode priser, fordi han jo har mange huse, og at det jo tit er de samme ting – nye badeværelser, gulve køkkener, forklarer Camilla og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Det vidste du ikke om ‘Boligkøb i blinde’: Så meget sker bag kameraerne

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Amalie indrette børneværelse

LÆS OGSÅ: ‘Boligkøb i blinde’-vært: Hvis parrene ikke kan lide huset, så…

- Så vi køber jo lidt større ind, og på den måde-  og i kræft af Mads' job som arkitekt - har han jo mange leverandører, som han laver gode deals med. Så det er ikke, fordi vi har gratis håndværkere eller noget. Tingene bliver betalt ved kasse et af parrenes egne penge, men vi kan så få nogle gode deals. Derudover får parrene jo så også Mads' og stylisten Camillas arbejdstimer gratis, hvilket jo er en fantastisk gave at få, fordi de har nogle gode ideer og løsninger, som vi andre ikke lige tænker på.

LÆS OGSÅ: SAY WHAT! Linse og Geggo dropper Bryggen

LÆS OGSÅ: Landmand-Ole åbner op: Sådan går det mellem mig og Gitte