HOT NEWS: 'Love Island'-babe udgiver bog

Den smukke tv-babe har mange evner, og hun er ikke bleg for at bruge dem.

Efter flere måneder med knoklerier i køkkenet udløses spændingen snart hos 'Love Island'-værten Lisbeth Østergaard, som udgiver en ny bog

- I næste uge udkommer denne her fine fine madpakke e-bog, som jeg er vanvittig stolt af. Julie Bruun du er en stjerne at arbejde sammen med - tænk, at vi gjorde det. Vi glæder os til at inspirere DIG med lækre opskrifter til madpakken, og vi glæder os til at støtte om om en god sag, skriver Lisbeth Østergaard på Instagram og fortsætter:

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Stephanie afslører: Vil have børn nu

- For hver solgt bog giver vi nemlig 10 kroner til Børnehjælpsdagen, som arbejder med at styrke personlige og sociale kompetencer hos anbragte børn og udsatte unge i Danmark. Så vil du spiffe dit barns madpakke op og støtte en god sag - så glæd dig til næste uge.

LÆS OGSÅ: Blachman amok og vildt upassende til Zulu Awards

Det er ikke den første bog eller kogebog, som den erfarne tv-vært udgiver. Hun har tidligere udgiver kogebogen 'Grøn mad' sammen med kokken Louise Lorang.

Lisbeth Østergaard har tidligere afsløret, at hendes familie i høj grad har været testpersoner og godkendt opskrifterne i den kommende kogebog, så mon ikke, man godt kan glæde sig.

LÆS OGSÅ: WHAT! Elviras kæreste er en gift mand