Camilla Ottesen om værtstjans på 'Boligkøb i blinde': Det er specielt

Camilla Ottesen elsker jobbet som vært på 'Boligkøb i blinde'.

Camilla Ottesen har været vært på fem sæsoner af 'Boligkøb i blinde', og hun tager gerne en sæson mere.

- Det er et program, hvor der er rigtig mange følelser i spil, men det er jo også det, jeg elsker ved det program, og det er virkelig en rutsjetur for deltagerne, fortæller Camilla om det populære boligprogram.

LÆS OGSÅ: Mads efter ‘Luksusfælden’: Kom ned i et sort hul

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Camilla Ottesen fortæller om 'Boligkøb i blinde'.

LÆS OGSÅ: Cecilie taler ud om vild fødsel: Fuld Christopher og ved at føde i taxa

De fleste deltagere oplever at blive glade for at skulle deltage, så bliver de enten sure, kede af det eller triste, når de ser deres boligkøb, og så bliver de glade, når de ser det færdige resultat.

- Værst er, når deltagerne bliver sure eller kede af det, og vi skal prøve at overbevise dem om, at de jo har givet os lov til, at vi må træffe alle beslutninger på deres vegne. Nogle gange kan de godt glemme det på en eller anden måde, fordi de gerne vil have noget andet, når de står i det. Men der er ligesom kun tre krav, der kan blive opfyldt, og alt andet er os, der bestemmer det, fortæller den populære vært på TV3.

LÆS OGSÅ: Frederik afslører nye ‘Robinson’-hemmeligheder: Produktionen var ikke glad

Camilla forstår godt, at deltagerne reagerer, som de gør.

- Det er en kæmpe ting og købe hus, det er jo ikke bare en ny jakke eller barnevogn, det er hele ens opsparing, så det kan næsten ikke blive større. Og for de fleste af vores deltagere er det også første gang, de køber et hus. Så det er en kæmpe beslutning, og der er et stort ansvar på os, der laver programmet, for vi skal gøre det bedste for dem, fortæller Camilla til HER&NU og fortsætter:

- Det er specielt at stå midt i det og både skal støtte dem, men samtidig også forklare dem præmissen. Heldigvis bliver de glade, når det hele står klart.

LÆS OGSÅ: SæÞórs svære stund: Brød sammen bagefter